Het wordt ons niet echt geleerd, geïnspireerd of empowered. Om ECHT te relaxen in het ontvangen – van wat je merkt, van wat je zelf creëert, van wat je niet prettig vind en in hetgeen je geleerd bent om te verwerpen, door er iets van te vinden.
 
Wat ons wel geleerd is is om te veroordelen, vermijden of te weigeren wat we merken, wat er mogelijk is voorbij aan wat we – of anderen – kunnen beredeneren, wat dagelijks ons gewaarzijn binnen komt zeilen én wat onze vragen en keuzes creëren…
 
Tja… hoe sterk en empowered zou het je maken als je dat wel zou willen merken, weten, erkennen en zien…? Wie zal dan nog de vloer met jou aan willen – of durven te vegen…?
 
Ontvangen ontstaat vanuit totaal gewaarzijn en jouw eigen erkenning daar van PLUS de erkenning dat je sinds de dag dat je hier geboren bent – en nog veel langer dan dat – je leeft in een wereld die grotendeels anti-JOU is en je tot en met gebrainwashed en ge-mindcontroled bent, zonder dat je het door had – of hebt. Want… zo is de wereld toch…?
 
Anti-keuze, anti-mogelijkheden, anti-vragen, anti-ontvangen, anti-ZIJN…
 
Alles is omgedraaid en je gepresenteerd met een grote strik als het cadeau van deze realiteit. “Hier is je aardse leven en zo doen we dat hier” als je niet mee gaat in de oordelen waar anderen aan relateren hoor je er niet bij. “Misdadiger. Weirdo. Wappie. Mafkees. Uitschot. Outlaw.”
 
Is dat genoeg voor jou…? Of weet je dat het anders kan, of zou moeten kunnen.
 
Jezelf ontvangen lijkt en is een hele andere tak van sport. Want als je echt open en kwetsbaar zou zijn met alle ‘echte’ en ‘neppe’ kenmerken, gedragingen en ideeën over je zelf, of over wat je denkt te haten en vervelend te vinden aan jezelf en aan de wereld… wat blijft er dan nog over…?
 
In welke ‘nieuwe’ ruimte beland je dan…?
 
Is het tijd om de relaxen in… wat je wensen zijn, in de mind controle en de ontkoppeling daarvan die nog in jou en anderen actief is, in de vaak onbegrijpelijke kracht en organische potentie van het lichaam, in de evolutie die er plaats vindt in jezelf, op de planeet en bij anderen, in je besef van de illusies van de matrix waar jij en anderen in opgegroeid zijn, in jouw gewaarzijn van de devolutie van de vele dingen, mensen en structuren, in de machten en krachten waar jij doorlopend en opbouwend toegang tot hebt en krijgt en in jouw bewustzijn van wat er wél is om aan jou, jouw leven, jouw lichaam en jouw mogelijkheden bij te dragen…? Én in wat er door de schijnbare puinzooi en paniek WEL tot leven komt door jouw eigen welwillendheid om door te gaan, door te kiezen, door te doen en door te verkennen…? Al snap je er wellicht af en toe geen donder meer van…? Te relaxen in je eigen ongeduldigheid – met jezelf, met jouw lichaam en met de wereld om je heen.
 
Ontvangen gaat om ALLES
Zou je hier niet zijn als je dat niet zou kunnen of zijn?
Zou je hier zijn als niet jouw leven en werkelijkheid zou kunnen creëren..?
 
Jouw expansie lijkt wellicht voorbij jouw eigen controle als alles beweegt – en toch… je bent er nog, jouw lichaam is hier nog EN wat ontstaat er wél vanuit jouw verlangen – wat de F dat dan ook is.
 
Jouw keuze creëert
Jouw vragen creëren
Jouw ruimte opent de ruimte voor anderen om dat te herkennen in zichzelf.
 
Alles lijkt apart en toch ben je in verbondenheid met ALLES
Besef je dat?
 
De momenten dat je mee lijkt te gaan in oordeel – terwijl je op die momenten alleen maar méér toegang krijgt tot de kracht waar het oordeel zich mee vermengt heeft om je te misleiden met de mindcontrole dat je gemaakt bent voor vernietiging, mislukking, gevecht en separatie, wat voorbij aan die misleiding uiteindelijk alle mogelijkheden van creatie omvat én op die momenten transformeert, voorbij aan jezelf inclusief je zelf.
 
Dat je op de moment dat je denkt jezelf – en anderen – niet meer te kunnen vertrouwen terwijl je eigenlijk alleen maar meer potentie in je hoofd en in je lichaam krijgt en leeft… Toegang krijgt tot alleen meer meer energie waar je door jouw fucking magie de oordelen er vanaf ketst omdat je het alleen al toelaat… en daarmee weer de misleiding tegenkomt dat je die energie, dat oordeel zelf (weer) wordt of kiest omdat het door je hoofd heen gaat, de misleiding dat je ‘ziek’ bent omdat je ongebruikelijke gevoelens, sensaties en uittingen tegenkomt in je lichaam… dat je merkt dat anderen – bewust of onbewust – iets van je vinden en dat je weer de programmeing tegenkomt omdat persoonlijk te maken…
 
Draai het OM – Transformatie
 
En dan toch ‘gewoon’ door met de dagelijkse dingen, geld, business, kinderen, andere individuen… Gedoe, worsteling, zelfoordeel en wat nog meer…?
 
Draai het OM
 
YOU are fucking EPIC – en ik daag je uit om DAT door te laten dringen en om het te leven.
 
Hoe zat dat nou met dat ‘ontvangen’…?
 
Wie had ooit ‘gedacht’ dat ontvangen als een topsport zou ‘voelen’ door al die mondcontrole, weerstand, aangeleerde en geprogrammeerde weigering terwijl je gemaakt bent ALS ontvanger..?
 
Is nu de tijd om te relaxen en verzachten in het ontvangen van ALLES dat jij bent, kan, weet, merkt, doet en laat ontstaan…?
 
Als jij zou WETEN en erkennen hoe fucking magisch je eigenlijk bent – al snap je er op al die momenten even geen donder van – hoe zou de planeet dan zijn…? Wat kan het je opleveren…? Wat zou je dat je energie geven…? Wat zou dát creëren…? Welke toekomst kan er dan ontstaan? Voor jou en door jou heen voor wie dan ook?
 
Relax… relax… relax… relax… in… het… ontvangen…
 
Wat… TF… weet jij…? 😏✨❤️
 
#bewustzijniscool #relax #ontvangen