FAQ2021-07-25T00:23:23+02:00

FAQ – Veel gestelde vragen!

HEB IK AL EEN op de Access website? Ik heb al een Access Class gedaan.2018-10-12T01:33:47+02:00

Heb jij al eerder aangemeld voor een Access Class? Dan heb jij al een persoonlijk Account op www.accessconsciousness.com dat gelinkt is aan jouw VOOR EN ACHTERNAAM en EMAIL. Gebruik dan aub. dezelfde NAAM en EMAIL voor je aanmelding voor nieuwe aanmeldingen! Dat voorkomt dat er meerdere accounts ontstaan.

Bekijk de bovenstaande vraag!

HOE MAAK IK EEN ACCOUNT AAN op de Access Consciousness Website?2018-10-12T01:34:43+02:00

Heb je nog geen Access Class gedaan?  Als je nog NIET in de Access database staat kan je hieronder zien hoe je een account aanmaakt !

Klik HIER om een persoonlijk account aan te maken

Je kan dit zien als een account bij een webshop, wat jouw persoonlijke Class overzicht en aankopen bijhoudt om jou een persoonlijke ervaring te geven!

Heb je al WEL een Access Class gedaan? (Bars, Foundation etc.)
Dan heb jij al WEL een Account op de Access website alleen heb je daar zelf nog niet op ingelogd.

Als  je dan voor de eerste keer inlogt op de website is het belangrijk dat je het E-MAIL adres en de NAAM gebruikt die al bekend is bij Access.

Dus:

 • het e-mail adres waar jij je jezelf mee hebt aangemeld voor vorige classes – zoek dat even voor jezelf uit!
 • of het e-mail adres waarmee jouw facilitator een account voor jou heeft aangemaakt
 • of het e-mail adres waarop je de e-mails van Access ontvangt

Je kan jouw eigen persoonlijke account details verkrijgen, door op “I forgot my pasword” te klikken bij het inloggen. Dan ontvang je een email met een link om zelf jouw paswoord in te stellen.

Bewaar jouw gegevens of sla deze op op jouw computer, waar jij ze kan vinden!

INLOGGEN

 • Ga naar www.accessconsciousness.com
 • Ga naar “Log in” in de bovenbalk van de pagina
 • Klik op “Create a New Account” (Maak een nieuw account aan)
 • Vul al je gegevens in: Gebruik alsjeblieft de naam en het e-mail adres dat je eerder gebruikt hebt om je account aan te maken. Op deze manier zal je nieuwe account verbonden zijn aan je huidige gegevens in ons systeem.

NOTE 1: Als het systeem zegt: “Don’t we know you?” (“Kennen we jou al?”) volg dan alsjeblieft de stappen om je username (gebruikersnaam) en pasword (wachtwoord) te resetten.

!!! Maak alsjeblieft geen nieuw account aan met een ander e-mail adres als het systeem jou al herkent !!!

NOTE 2: Als je op meerdere e-mail adressen emails van Access ontvangt, dan heb je waarschijnlijk 2 of meer accounts. Het is het beste dat Access die meteen voor jou samenbrengt.

Laat het Access aub. weten door jouw vraag en opmerking in dit formulier in te vullen en op te sturen. Dan zal Access jouw accounts samenvoegen tot één account in het systeem.

Als jouw engels niet toereikend is kan je iemand vragen om je even te helpen of contact opnemen met de de facilitators waar je een class bij gevolgd hebt of waar je een class bij gaan volgen.

Bezoek anders de Login Help Pagina, de Access Support Pagina, of email customerservice@accessconsciousness.com voor assistentie.

Mijn gevolgde Class NIET in mijn overzicht. Wat nu?2018-10-12T01:35:18+02:00

Via dit formulier kan je de classes laten toevoegen die je gevolgd hebt!

Hoe wordt het nog gemakkelijker?

Kan ik via de Access Website ook BETALEN voor mijn Classes bij Merlijn?2018-10-12T01:34:11+02:00

Je kan via de Access Consciousness website niet betalen voor Merlijn’s Classes.

Alle Online betaling voor Merlijn Wolsink’s Classes gaan door Merlijn’s eigen Nederlandse onderneming, via www.merlijnwolsink.com of www.handsonaccess.nl.

Een account op de Access Website is wel noodzakelijk om de door jouw gevolgde Classes te registeren bij Access Consciousness.

Je kan de betaal mogelijkheid op de Access Consciousness Website na jouw aanmelding aldaar negeren. De betaal informatie staat in de e-mail die je ontvangt na afloop.

DUBBEL ACCOUNT – Ik heb me eerder aangemeld met verschillende email adressen? Wat nu?2018-10-12T01:33:03+02:00

Als jij in het verleden meerdere email adressen/namen hebt gebruikt om jezelf aan te melden voor Access Classes, dan heb je waarschijnlijk meerdere accounts die automatisch gegenereerd zijn! Deze moeten samengevoegd worden door het Access Team, zodat alles onder een naam, e-mail, account komt te staan.

Vul dan alvorens de Facilitators te mailen HIER jouw de vraag (‘Ticket’) in om jouw account gegevens op te halen en jouw accounts samen te brengen. Kies “Account / Duplicate Account”

Het is handig als je de data en facilitators vermeld waar je eerder een Class bij gevolgd hebt EN het email adres wat je aan jouw Access Account gekoppeld wilt hebben.

Voorbeeld:“Hello, I seem to have multiple accounts. My name is …  The Classes that I have done are …. on date … with facilitator … The email address that I would like to use for my Access account is …  Could you merge my accounts into one account for me? Thank you! Kind regards … “

NOTE:Niet alle Facilitators hebben hun eigen Facilitator Access georganiseerd of zijn handig in het begeleiden van hun deelnemers op de Access website. Als jouw (Bars) Facilitator jou nog niet aangemeld heeft voor een Class die je bij hen gevolgd hebt, dient hij/zij dat per ommegaande te doen.

AANMELDEN via de Access Consciousness website?2018-10-12T01:33:18+02:00
 • Als je eenmaal een account hebt en ingelogd bent hoef je alleen maar op “Attend in Person” te klikken bij de Class waar jij je voor aan wilt melden.
 • Vervolgens vul je in het formulier alle vragen en velden in en klik je op “Add to My Classes“.
 • Daarna ontvang je automatisch een mail bevestiging met de betaal informatie – je kan de betaaloptie op de Access website nu negeren.
 • CHECK OOK jouw SPAM/ongewenste/reclame mail in de webversie van jouw email provider!
 • Als je geen email ontvangen hebt neem dan aub even contact op met ons op teammerlijn@handsonaccess.nl
Hoe meld ik mijn KINDEREN aan op de Access Consciousness website?2018-10-12T01:32:26+02:00

Kinderen tot de leeftijd van 16 jaar moeten onder jouw persoonlijke account toegevoegd worden als “Dependent“. Dit doe je door dit in jouw account toe te voegen, dan kan jij ook jouw kinderen meenemen naar een Access Class.

Titel

Ga naar de bovenkant