Niemand maakt mijn realiteit, behalve ik 😎✨

Klinkt super stoer natuurlijk 😂 en het is wel zo. Ik besef me inmiddels ECHT dat ik in alle situaties miljoenen verschillende keuzes heb en vragen kan stellen. Erken ik dat altijd? Nee, én het besef komt altijd wel ergens opborrelen. Snel, anders gaat het ook heel erg zeer doen, in mijn hoofd of in mijn lijf.

Als je weet dat alles wat je tegenkomt een inspiratie is om te kiezen… wie of wat houdt je dan nog tegen…? 

En jaaaa er zijn altijd anderen die zeggen dat het niet kan, niet mogelijk is, niet haalbaar, dat ik gek ben of een dromer of [vul maar in] 

Interessante realiteit ☺️ dat zou ik ook kunnen kiezen. “Wat zou het creëren?” “Wat is de toekomst die ik weet te kunnen creëren…?” “Zit hier een kracht in die ik nog niet verkend heb…?” “Wat is het geschenk hier in…?” Al lijkt heel de wereld NEE te zeggen…

Lijkt…

“Wat kies ik? Welke energie weet ik te kunnen zijn voor alles en iedereen die ik tegen kom…?”

Want… een keuze die ‘ik’ maak werkt nooit alleen voor mij – én ik maak m wel.

Nu – na 1,5 jaar afstomping door psychologische oorlogsvoering en fundamentele schending van mensenrechten wereldwijd – lijkt dit bij steeds meer en meer mensen te dagen

“Wat is het geschenk hierin…?” is een OPEN vraag die zich mag uitrollen en doorwerken zonder ‘m te stoppen. 

En daar doorheen…

“Is dit mijn realiteit? Wat is mijn realiteit? Wat is de toekomst die ik wil zien en leven voor mij en anderen in de samenleving…?”

In ALLES zit informatie en inspiratie voor wat ik wél en níet wil kiezen. Ik vraag om het bewustzijn in alles om naar voren te komen (en ook het anti-bewustzijn en onbewustzijn – het kan maar helder zijn, het ‘totale’ keuze overzicht, haha 😜) Ik eis van mijzelf dat ik uit oordeel blijf en de buitenranden mag blijven verkennen, want in elk moment zit weer een 💎 voor mijzelf – én voor degenen die het willen of kiezen te ontvangen 

Choice is yours – altijd ✨😎

Hoe TF wordt het nog beter dan dit…?

#bewustzijniscool #ikbenautonoom #keuzecreëert