Zou een tovenaar zich neerleggen bij de afleidingsmanoeuvres van deze realiteit…?

Hey lieve Tovenaar!

Als jij in de spiegel kijkt, voor hoeveel procent van JOU kan jij nu ontvangen…?

Ik heb het niet alleen over ‘jezelf’ als de gecreëerde variant en de versie die je ‘waarde’ of ‘geen waarde’ geeft in deze wereld… 

Wat is ALLES dat je bent? De ‘creatie’ van jou… én alles wat je niet eens kan bevatten…?

De spiegel reflecteert vrijwel alleen oordeel dat gelinkt zit aan de creatie van jou – en… voorbij aan oordeel is er ruimte om alles te ontvangen – en te zijn, lós van die matrix. 

Terwijl we uit de matrix van deze realiteit komen, komt er van alles los om ontvangen te worden, waaronder oordeel, schaamte, spijt, schuld, angst en ga zomaar door….

Ik juich dat toe – wat als het er bij hoort? 

De vraag is, hoe lang gaan we die momenten nog moeilijk maken, omdat we dat zo zijn gaan zien…?

“Moeilijk om mijzelf te ontvangen” of “niet blij met mijzelf” of “ik kan mijzelf niet accepteren”

Welke andere keuzes hebben we…?

Elke keer als je in de spiegel kijkt merk je vaak 2 dingen: jouw oneindige wezen en mogelijkheden met het lichaam dat je gecreëerd hebt én alles van de gecreëerde ‘matrix’ versie van jou die daar nog als iets ‘vasts’ door heen verweven zit.

Wat zag je bijvoorbeeld als ‘goed’ ‘mooi’ ‘slecht’ of ‘lelijk’ aan jou? Of jouw lichaam? Aan jouw gedrag of keuzes die je gemaakt hebt…? Of schaamte die toch zwartgallig door blijft blozen…

Schaamte, spijt, schuld, angst, woede, haat, verslaving, perversiteit, obsessie… het komt allemaal langs – en dat is altijd, áltijd een gaaf moment, áls je het zo wilt zien…

Zou je er dankbaar voor kunnen zijn…?

Ik heb de momenten dat de grootste afleiders naar boven komen leren herkennen en omarmen – het is altijd een moment van transformatie, door ontvangen en onecht maken van wat je eerder mee droeg als iets ‘echts’ – en misschien wel stiekem als een waardevol ‘probleem’… iets wat maakt dat JIJ niet verschijnt, blijft verdwijnen en weer op gaat in die matrix die eigenlijk zo gemakkelijk is om elke keer weer bewust of onbewust te kiezen.

EN weet je, elke keer als al die afleiders naar boven komen, die je afleiden van JOU, jouw kracht, jouw potentie, jouw keuze, is dat weer een moment dat er een clearing plaats vindt.

Zou een naar moment, een magisch moment in vermomming kunnen zijn…?

Dat kan ‘s ochtends zijn als je je bed uit komt, of in relatie met je partner, kids, vrienden en collega’s, buiten op straat als je hetzelfde tegen komt of merkt in de samenleving, of als je het nieuws ziet dat meer dan vol zit met afleiders waar veel mensen liever op reageren in plaats van het te zien als een afleiding van JOU. 

Ik bedoel… hoe radicaal anders is het om het te erkennen voor wat het is…? Een afleider van jouw kracht, uitstekend ontworpen en gebruikt om je te beheersen.

Is dat met opzet gedaan…? Wie zal het weten…

Kan je eraan voorbij LEVEN…? Ja dat kan, alleen dat maakt wel dat jouw hele idee van realiteit onmiddellijk in de vraag komt… 

Wordt alles dan opeens onzeker…? Of worden er dan gewoon heel veel andere dingen mogelijk…?

Het coole is, als je in ieder geval 10 seconden aanwezig bent met al die verschillende energieën die naar boven komen, als het ware door je heen, dat verandert het al, al voelt dat misschien even ongemakkelijk. En… als je niet wilt wegrennen voor die momenten… als je wat het naar boven brengt uiteindelijk kan zien als die ‘matrix creatie van jou’, wordt de transformatie stukken fijner en gemakkelijker.

We hebben die momenten vaak zo echt gemaakt, als een soort van enige waarheid die we niet onder ogen lijken te willen komen omdat het pijn kan doen om te zien en te ontvangen…

Wat doet er eigenlijk pijn…? Jouw oneindige zijn en mogelijkheden? Of de leugens waarin je geleerd hebt te geloven…?

Ik heb mezelf geleerd om door al die interessante energie heen te blijven lachen, want in de vreugde en vrede van JIJ zijn, kan dat eigenlijk niet meer bestaan. 

Dus, als jij in de spiegel kijkt, voor hoeveel procent kan jij JOU nu ontvangen…?

Erkennen wat nu is, zet die energie en mogelijkheden aan voor de toekomst en zal de rest overtreffen, als je kiest ✨😉

Zou een tovenaar zich neerleggen bij de afleidingsmanoeuvres van deze realiteit…? 

#bewustzijniscool #wizardsarise

 

Verder Voorbij aan Afleiding…? 35 Dagen Creëer! Voorbij aan Afleiding START binnenkort!

Download mijn Gratis Magische Inspiratie Vragen!

Meer over Ontvangen…? Lees en bekijk hier meer!