Access BARS™2021-04-27T16:12:48+02:00

Access Bars®

Een zeer dynamisch en ontspannend proces voor lichaam en geest.

Ga liggen, sluit je ogen, laat gaan en ontvang…

Wil jij graag een Access Bars™ sessie ontvangen en ervaren?

Merlijn geeft sessies en Access Bars Classes en er is nog zoveel meer mogelijk door heel Nederland en de wereld!

TIP: Google een ‘Access Bars Practitioner’ of ‘Access Bars Sessie’ in jouw buurt voor een sessie of vind een Access Bars Class om het proces zelf te leren!

In de Facebook groepen Access Consciousness Nederland en Access Consciousness™-Nederlandstalig kan je veel aankomende Access Bars Classes vinden, gegeven door verschillende Facilitators!

TOOL om jouw Class of Practitioner te kiezen
Zoals altijd, kies op basis van wat jij weet “Wat gaat deze Sessie/Class creëren voor mij?” 

Als het je ‘oplicht’, het ‘spannend’ voelt of je een beetje weerstand voelt = YES.
Als het ronduit ‘zwaar’ voelt = dan is het waarschijnlijk NIET de Class of practitioner voor jou.

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS™.
Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om, zonder te praten, gedragspatronen, vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

“Het coole aan Access Bars is… het laat de polariteit in je hoofd oplossen”
~ Dr. Dain Heer, Access Consciousness

Een paar recente ervaringen van mensen die deelnamen aan de Access Bars Class of een Bars® sessie ontvingen:

“Ik voel me heel energiek! Lichter en ik zie minder problemen. Echt fijn!”
“Ik heb me in mijn hele leven nog nooit zo ontspannen gevoeld! Mijn lijf ging overal tintelen!”
“Eigenlijk alleen maar lof over de Access Bars tot nu toe. Wat een mooie toevoeging aan mijn praktijk!”
“Restless Legs. Na twee behandelingen weg. Ongelofelijk. Ik ben ontzettend verrast door Access Bars na alles wat ik al gedaan heb.”

Wat zijn de BARS?

DUTCH Access Bars Headchart facebookDe naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of ‘tralies’ en is de verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading, van alle gedachten, ideeën, gevoelens, emoties, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad, als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met lichte aanraking te activeren, laat dat deze Bars toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld”-Bar.

Er zijn Bars voor onder andere: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Lees hier de veel gestelde vragen over Access Bars

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak, wat een grotere ontvankelijkheid biedt voor meer van wat jij wenst in het leven.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Het pragmatisch werken met deze techniek heeft al heel veel welzijnstherapeuten, coaches etc. wereldwijd opmerkelijke resultaten opgeleverd.

Wat gebeurt er cellulair en wetenschappelijk gezien?

image003Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Neuroloog en Neuro wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin presenteert zijn Access Bars onderzoek.

Het ontvangen van een Bars sessie verandert het elektrisch functioneren van de hersens en het lichaam, ten goede.

brain-wave-frequencyWetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta naar alpha en door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta.

Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.

Dit bevestigt wat Gary Douglas, de ontwikkelaar van Access Bars®, bestseller en grondlegger van Access Consciousness, al 25 jaar zegt.

Neurowetenschapper Dr. Finnan over Access Bars

Merlijn over Access Bars op TV

Ervaringen

Bars is een ongelofelijk effectieve techniek en kan een enorme bijdrage zijn voor stress vermindering, angst, depressie, slaap bevordering, voor ADHD en ADD, kinderen en studenten voor examens etc.

Kinderen van 3 jaar oud hebben geleerd om Bars na te lopen. Zelfs mensen met een hersenbloeding, Parkinson en epilepsie kunnen veilig de Bars ervaren, waarvan zij ook veel verbetering ondervonden in hun gesteldheid met gebruik van Bars. Bars kan gedaan worden op mensen van boven de 90 jaar oud en zelfs op baby’s.

Veel vrouwen laten hun Bars nalopen tijdens hun zwangerschap en hebben aanzienlijk minder zwangerschapsziekte en geboorte trauma ervaren met een gemiddelde bevallingsduur van slechts 4-5 uur.

Mensen die geprobeerd hebben om hun “drukke en eeuwig malende hoofd” te kalmeren, constateren dat het nalopen van hun Bars beter resultaat heeft met veel minder werk.

De rust en innerlijke vrede die ze zoeken tijdens het “tot-rust-brengen-van-het-verstand”-meditatie is beschikbaar, zonder inspanning, wanneer iemand anders deze specifieke punten op je hoofd aanraakt.

Een yoga docent uit Nederland meldde: “Ik deed al dit werk om te mediteren. Wanneer ik ga liggen en mijn Bars na laat lopen heb ik hetzelfde effect en het is veel gemakkelijker”.

Door jouw BARS® te laten nalopen verander je letterlijk de mogelijkheden voor jouw toekomst.

Zou jij jezelf 1,5 willen schenken voor veel meer gemak en rust in je leven?

Klik hier voor Contact of om een afspraak te maken!

Of google een Access Bars Practitioner bij jou in de buurt!

VIDEO’S

Wat doet Access Bars?

Mijn eerste ervaring

Access Bars® – Engelstalig

Access Bars – Mensen spreken over hun ervaring

What Can Access Bars Do For You? – Dr. Lisa Cooney

Access Bars and Regulation Thermometry Research – Dr Lisa Cooney & Linda Adamowski

BLOGS

LEER HET ZELF IN 1 DAG – ACCESS BARS PRACTITIONER CLASS

Titel

Ga naar de bovenkant