LEER ZELF IN ÉÉN DAG

DIT DYNAMISCH TRANSFORMERENDE EN ONTSPANNENDE PROCES TE GEVEN EN ONTVANGEN!

Deze Access Bars Classes wordt gegeven door Merlijn Wolsink, Access Consciousness™ Certified Facilitator en kersverse Access Bars Facilitator Sergio den Hartog! Soms worden deze dagen nog geassisteerd door Renée Brillemans.

Merlijn & Renée hebben sinds 2012 aan ruim 700 mensen de Access Bars geleerd. Ook is de vertaling van de oorspronkelijke Nederlandstalige Bars Manual van hun hand.

Wat kunnen zij bijdragen aan jou?

De aankomende Access Bars Class is:

✨ Momenteel staan er geen Classes gepland

Lees meer over de Bars Classes op deze pagina!

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van aankomende Classes? Vul dan het formulier in via de aanmeld knop.

Wij zijn uiteraard op de hoogte van – en houden rekening met de Corononaregels EN we vragen iedereen om eigen bewustzijn en weten te raadplegen en vragen te stellen om zodoende eigen keuzes te maken bij aanmelding voor deze Class! Ook zullen we met iedereen telefonisch contact hebben voor de Class om de gang van zaken te bespreken!

Lees hieronder verder over de Access Bars Class – en als je vragen hebt, schroom niet om Renée of Sergio direct te bellen!

Aanmelden of op de hoogte gehouden worden?

KIES HET HIER
KIES HET HIER

Onze dank is heel groot aan iedereen die de afgelopen 9 jaar Access Bars Classes bij ons gevolgd heeft en dit verder in de wereld brengt!

Wat is er nog meer mogelijk?

Merlijn Wolsink & Renée Brillemans

WAT IS ACCESS BARS?

Bars is een ongelooflijk dynamische techniek die nuttig is voor het verminderen van stress, depressie, angst, het stoppen van het ‘gemaal’ in je hoofd, het verbeteren van slaap, voor ADD en ADHD , voor kinderen voor de examens, zwangere vrouwen , enz.

Dit hands-on proces heeft al enorm veel gemak en verandering verzorgd voor mensen over de hele wereld.

Er zijn 32 punten op het hoofd, waaronder; heling, lichaam, seksualiteit, geld, controle, veroudering, hoop en dromen, bewustzijn, creativiteit, enz.

Het activeren van deze punten gaat door deze licht aan te raken en de energie te laten stromen. Dit laat de elektrische spanning los van alle overwegingen, gedachten, ideeën, overtuigingen, beslissingen, emoties die je ooit hebt opgeslagen of in welk leven dan ook besloten hebt dat belangrijk was.

Het ontspant! Bars geeft je meestal een gevoel van rust en ruimte en een besef alsof meer mogelijkheden zich ontvouwen.

Na het voltooien van de Access Bars Class, ben je als “Access Bars Practitioner” meteen gekwalificeerd om Bars sessies geven en er zijn ook interessante mogelijkheden om uiteindelijk na een paar vervolgstappen en vervolgtrainingen de Bars aan anderen te kunnen onderwijzen als Access Bars Facilitator

De Bars heeft al duizenden mensen bijgestaan in het veranderen vele aspecten van hun lichaam en hun leven, zoals slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, conceptie en vruchtbaarheid problemen, stuitliggingen, welvaartsziekten, stress en nog veel meer!

In het slechtste geval zal je het gevoel hebben alsof je net een heerlijke massage gehad hebt.
In het beste geval kan je hele leven met gemak veranderen in een grotere mogelijkheid.

Bekijk hier een uitgebreide Youtube Playlist over Access Bars™!

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER ACCESS BARS?

“Ik voel me heel energiek! Lichter en ik zie minder problemen. Echt fijn!” – Anja

“Ik heb me in mijn hele leven nog nooit zo ontspannen gevoeld! Mijn lijf ging overal tintelen!” – Johan

“Ik wil jullie heel hartelijk bedanken! Het was een hele leuke en leerzame dag en ook jullie zorgen vooraf en rondom waren echt fantastisch! Eigenlijk alleen maar lof over de Access Bars tot nu toe. Wat een mooie toevoeging aan mijn praktijk!” – Marina

“Restless Legs. Na twee behandelingen weg. Ongelofelijk. Ik ben ontzettend verrast door Access Bars na alles wat ik al gedaan heb.” – Marianne

“De Bars Class doen is het beste kadoo wat ik mezelf in jaren heb gegeven en…er is zoveel veranderd in de binnenwereld, waardoor het leven in de buitenwereld nu ook veel vrolijker, makkelijker en leuker is! Soms kan ik nog steeds verwonderd zijn over het gemak ervan.

Na mijn eerste Bars sessie ontvangen te hebben, nu 1,5 jaar geleden, was ik zo blij met het resultaat dat ik 2 vriendinnen die in de buurt wonen heb meegenomen naar de Bars-class, met in gedachten daarna te kunnen uitwisselen. En op de zomervakantie na heb ik iedere 3 weken zeker, soms 2, een dag in de agenda geblokt voor Bars. Daar komt ook nu nog steeds niets tussen. Ik gun mezelf nog meer ruimte, nog meer ontvangen, nog meer fun!” – Litsa, Maarssen

“Het heeft mijn denken veranderd… ten goede. Dank je Merlijn!” – Melanie, Almere

WELKOM IN DE ACCESS BARS CLASS

IEDEREEN KAN ACCESS BARS LEREN!

Of je nou chiropractor, massage therapeut, lichaamswerker, moeder, kind, leraar of adviseur bent… Iedereen…

Al ziet dit proces er in eerste instantie uit als een drukpunten of hoofdmassage, dit proces werkt anders dan dat… Het is een slim ontladingssysteem voor alle spanning die je bij je draagt, die ‘vast zit’ en waar je niet vanaf lijkt te kunnen komen.

Access Bars® is iets wat je kunt gebruiken om je cliënten, familie, vrienden en jezelf te ondersteunen.

JA, DIT WIL IK LEREN!
JA, DIT WIL IK LEREN!

MERLIJN OVER ACCESS BARS™ OP RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE

WIE KUNNEN DEZE EENDAAGSE WORKSHOP DOEN?

1. Ouders, leerkrachten en iedereen die met kinderen werkt
2. Massage therapeuten
3. Lichaamswerkers, zoals Reiki beoefenaars, Pranic healers, enz.
4. Gewichtsverlies experts en behandelaars
5. Herstel therapeuten
6. Gezondheidscoaches en Fitness Trainers
7. Moederschap specialisten (hypnobirthing beoefenaars, doula, vroedvrouwen, enz.)
8. Therapeuten die veelal werken met kinderen (voor zaken als ADD, ADHD, leerstoornissen, hyperactiviteit, extreme moeheid)
9. Iedereen die met terminaal zieke patiënten of geriatrische cliënten werkt.
10. Iedereen die interesse heeft in heling, therapie en bewustzijn.

Interessant Bars Class feit: Het doen van de Bars is zo eenvoudig, dat de jongste beoefenaar van Bars een 2.5 jaar oude baby is en de jongste facilitator is een 7 jaar oud meisje!

Je ontvangt op deze dag ook het officiële Handboek van Access Consciousness Bars®.

“Na de Bars kreeg ik opeens veel minder standjes. Ik vind het heel fijn als oma mijn Bars doet.” Lennard – 6 jaar

“Merlijn is een meester in het overbrengen van kennis, op een integere wijze en met de nodige humor heb ik zijn kwaliteiten als trainer mogen ervaren tijdens de Bars-class. De Bars zijn een geweldige aanvulling op hetgeen ik doe als therapeut.
Er is weer een krachtig stuk gereedschap (met verbazingwekkende resultaten) toegevoegd aan mijn gereedschapskist.
Daarom deze aanbeveling, in de hoop dat er nog vele mensen kennis mogen maken met deze techniek.” – Gerard, Boxmeer

“De juf op school gaf aan dat het veel beter ging. Hij werkte netter, maakte minder fouten en zat lekkerder in zijn vel. Thuis merkten we ook dat hij beter met bepaalde emoties kon omgaan en minder snel boos of verdrietig werd.” – Mariëlle, Barendrecht (moeder van een jongen van 9)

“Ik zit niet meer gevangen in mijn eigen gedachten en ik merk dat mijn blik letterlijk breder is geworden. Na een paar weken heb Ik werk gevonden omdat ik me niet meer liet ontmoedigen.” – Peter, Dordrecht

ACCESS BARS EN WETENSCHAP

Bekijk hier het onderzoek Access Bars van onderzoek Dr. Jeffrey L. Fannin, Neuroloog en Neuro wetenschapper en presentaties “Access Bars® and Regulation Thermometry” door Dr. Lisa Cooney and Linda Adamowski

ALLE PRAKTISCHE INFORMATIE ACCESS BARS CLASS

Data: Verschillen, bekijk de mogelijkheden
Tijd: 10:00u – 18.00u, inclusief tijd voor individuele lunchpauze
Registratie en entree vanaf: 9:30u
Investering: Prijzen zijn wereldwijd vastgesteld door Access Consciousness.
€300,- vanaf 1 januari 2018, wereldwijd vastgesteld door Access Consciousness bij officiële registratie via deze pagina. Deelnemers die de Access Bars Class herhalen betalen 50% van het bedrag van de dag van aanmelding.

De workshop is in het Nederlands en heel soms op verzoek kan deze ook Engelstalig gegeven worden.

Wij hanteren voor de Access Bars Class bank betaling vooraf. Meer informatie onderaan de pagina

Locatie en parkeer gegevens ontvang je NA het voldoen van jouw class investering!

Voor jouw planning kan je het Kurhaus in Scheveningen als referentiepunt gebruiken.

De prijs van de workshop is inclusief handleiding, opnames van de workshop, thee, koffie, versnapering en een hoop verandering. Er is een lunchpauze om je eigen lunch te nuttigen als je daar behoefte aan hebt.

De 50% herhalingsprijs geldt na afronding van een Access Bars® Class met een gecertificeerd Access Bars® Facilitator. Hier zit geen tijdslimiet aan verbonden. Alle mensen die een Access Bars Class gevolgd hebben staan geregistreerd in de Access Consciousness database.

Kinderen van 15 jaar en jonger mogen gratis deelnemen onder begeleiding van een betalende volwassene, in overleg met de Facilitator.
 Zij ontvangen gratis een speciale kids-handleiding. Neem aub. even contact op voor aanmelding. 16-17 Jarigen betalen 50% en ontvangen een volwassenen handleiding.

NOTE: Vraag jouw kind aub. wel of zij er zelf willen zijn en mee willen doen. Er is geen oppas aanwezig elke ouder moet zelf ook de Class volledig mee kunnen doen en elke ouder heeft zelf de verantwoording voor zijn of haar kind.

Extra info: Na één (1) Access Bars Class kan men al deelnemen aan de Access Foundation Class. Als men zelf Bars Facilitator wil worden (zelf de Bars Classes aan anderen onderwijzen) dient men in totaal 3 Access Bars Classes te volgen bij 3 verschillende gecertificeerde Access Bars Facilitators en zich vervolgens officieel aan te melden bij Access Consciousness.

BONUS

  • Na afloop krijg je toegang tot de besloten Access Bars Alumni Facebook groep waarin jij kan sparren met andere Bars practitioners en jouw vragen kan stellen!
  • Ook krijg te toegang tot de uitgebreide Access Bars Online omgeving van Merlijn Wolsink & Renée Brillemans met veel extra info en extra informatie en facilitatie calls over het geven van behandelingen, Access Bars Business en Access Bars in de praktijk!
  • Merlijn en Renée geven geregeld  Access Bars Catch Up Calls waar je ook live jouw vragen kan stellen.

Stap 1: Meld je hier aan!

Heb jij al een Account op www.accessconsciousness.comHeb je al eerder aangemeld voor een Access Class? Gebruik dan aub. dezelfde NAAM en EMAIL voor deze aanmelding! Dat voorkomt dat er meerdere accounts ontstaan.

Meld je meerdere mensen aan? Meld dan iedereen even apart aan!

MELD JE HIER AAN
MELD JE HIER AAN

Dankjewel voor jouw aanmelding!

Wat tof dat je er bij bent!

De mail met alle informatie, is onderweg!

1. Check je INBOX én de SPAMbox, andere e-mailfolders voor de Emails

2. Klik op de Link in de bevestigingsemail!
(dit als je nog niet in het e-mail systeem staat)

3. Sla ‘ teammerlijn@handsonaccess.nl ‘ op als veilig/bekend contact
zodat je alle mails ontvangt die voor jou bedoeld zijn! Als je gebruik maakt van een mail programma of app op Mac of Windows, is het raadzaam om ook even in te loggen op de webmail en aldaar het contact toe te voegen aan jouw contactenlijst.
(zéker als je gebruik maakt van een gratis email server zoals GMAIL/HOTMAIL o.i.d.)

Als je dan nog niets vindt of ontvangt, kan het zijn dat je jezelf ooit uitgeschreven hebt, jouw e-mail adres niet correct is ingevuld, of iets anders!
Neem dan contact op! E-mail: teammerlijn@handsonaccess.nl

Stap 2: Betaal vooraf via de Webshop

Voor deze training/workshop hanteren wij betaling vooraf!

Als jouw betaling binnen is, is jouw plaats en deelname aan de workshop officieel bevestigd.

Klik hieronder op de datum om met iDeal, Credit Card, Paypal of Belgische bank te betalen via de Webshop!

Heb jij jezelf aangemeld via de Access Consciousness Website? Je kan de betaal mogelijkheid daar negeren, alle betalingen gaan via Merlijn Wolsink en Renée Brillemans zelf.

Is dit een HERHALING (2e of 3e keer) van de Access Bars Class, of reken je af als/voor een 16/17 jarige?
Kies dan die optie tijdens het afrekenen!

Overnachten in Scheveningen

Wil je alvast jouw overnachting boeken? Hier vind je een paar suggesties!

Je kan natuurlijk zelf ook even googlen:

Vragen? Neem contact op!

Sergio den Hartog Tel: +31 (0) 6 438 93 139 E-mail: sergio@handsonaccess.nl
of
Renée Brillemans Tel: +31 (0) 6 411 66 882 E-mail: teammerlijn@handsonaccess.nl