Renée Brillemans en ik wisselen al jaren Access Bars uit ✨?✨

Dat begon thuis en in onze praktijkruimtes, om het proces op elkaar te oefenen na het volgen van onze eerste Access Bars Class begin 2012. Daarna veranderde dat al snel en verspreidde dat zich uit door het land en over de wereld heen.

Deze foto werd gemaakt in Las Vegas, najaar 2016. Tijdens een conferentie ‘deden we elkaar Bars’ aan de rand van het zwembad van ons hotel.

“Pfff wat een vol hoofd… Wil jij nog Bars vandaag? Zullen we uitwisselen? Jij een uurtje, ik een uurtje…?”

Het was een intense week met veel energie, veel informatie, veel indrukken en prikkels… Een druk en vol hoofd, met een beetje weerstand hier en daar, wat ongemak om in eerste instantie alle informatie op te kunnen nemen… dat verkleint vaak de ruimte die we zijn zodat het wat zwaar kan gaan voelen. Dat is wat vaak de vermoeidheid creëert.

Een korte of uitgebreide Bars sessie in dat soort situaties is voor mij altijd een top idee!

Duizenden personen doen dit over de hele wereld en ook wordt het hoe langer hoe meer op scholen en in verschillende bedrijven gebruikt.

Een vriendin van mij introduceert nu Bars als ontspanningsmethode op de werkvloer van een multinational. En… ze willen meer. AL haar sessies zitten vol en haar dagen worden bijgeboekt. Hoe gaaf is dat?

Ook ‘down to earth business mensen’ merken het effect van Bars en de ruimte die het geeft. RUIMTE geeft ontspanning en meer energie.

Dat geeft voor mij nogmaals aan hoe praktisch dit is en dat het een keuze is om even te gaan liggen om Bars te ontvangen. Een keuze die iedereen kan maken. Er is echt geen onderscheid of voorwaarde.

Om Bars te kunnen geven en ontvangen heb je niet veel meer nodig dan de kennis van het proces en een plek waar je even comfortabel kan liggen – of zitten, zolang je het hoofd en de punten maar kan aanraken ?

In onze trainingen hebben veel gezinnen Access Bars geleerd. Het is fijn om binnen het gezin te kunnen uitwisselen! Het is een andere manier om ook voor elkaar te kunnen zorgen door ruimte te maken in het hoofd en in de energie.

Veel gezinnen zeggen dat de sfeer binnen en buiten het gezin erop vooruit gaat en gemakkelijker is. In plaats van in emoties te blijven hangen of op elkaar te schelden – al is er daar in principe niets mis mee – kan je ook elkaars Bars doen ?

Gelukkig liggen Renée en ik nauwelijks met elkaar over hoop. Dat was eigenlijk nooit zo en als de werkdruk zich even opbouwt of bij andere intense veranderingen…

“Kan jij mijn Bars ff doen…?” ✨??‍♀️✨

Nu na bijna 7 jaar geven we nog steeds met plezier de Access Bars Classes om dit door te geven aan anderen. Zij geven het ook weer doorgeven aan anderen.

Het is een super dankbaar voorrecht om dit te kunnen doen en om bij te dragen aan de wereld waar we allemaal in leven ✨

 

Onze nieuwe Bars Classes voor 2019 staan ook weer in de planning!

Kijk hier voor de data en meld je aan als je mee wilt doen!