Wow, ik ben zo rauw vandaag…

Net loop ik nog even over het strand op deze stralende dag, met keihard ‘True Love Survivor’ op mijn oren wat ‘zomaar’ spontaan op mijn spotify langskwam…

Je kan van alles zeggen over de ‘Freemasons’, (of heet dit DJ duo toevallig zo…?) maar deze Club mix pakt wel ff de energie zeg, damn…

Love “Lower Oscillation Vibration Equivalent” zei Dr. Dain Heer in de laatste Global Foundation Class

Oftewel ‘lager trillingsequivalent’.

‘Ware lagere trillingsequivalent overlever’ hahaha…

Zo ‘voel’ ik me vandaag, alsof ik een massief harnas van deze realiteit uitgetrokken hebben, er nog stukjes vanaf bladderen en er van alles afsterft…

Met de nieuwe Access processing – het niet meer het verdedigen en vermijden van… wát dan ook – lazert echt ALLES genadeloos alles in elkaar sinds ik het op alles ben gaan toepassen…

Al ‘mijn’ realiteiten… met ‘mij’, met ‘mijn business’, met relaties, met geld, de financiële, medische en controle veiligheidsrealiteiten van deze realiteit…

Twee quotes die mij – en vast ook anderen – dynamisch geïnspireerd en AAN gezet hebben het afgelopen jaar.

Een quote die ik ken van Dolores Cannon die vast door velen op vele manieren gebruikt is:

“Being you is not about becoming anything, it’s unbecoming all the things you were told to be in the first place”

Das dus andersom dan wat de meesten denken. En het gaat ook over alle dingen die je niet eens verteld zijn en toch vaak ergens verdraaid in ons ‘wereld’ zitten opgeslagen…

“U heeft geen Macht over mij”

regelmatig gedropt door Martin Vrijland.

Ja… dat zette toch wat aan bij mij de afgelopen maanden… en nu merk ik dat ook daar de leugens, door mij heen, er UIT vliegen…

Alle glazen huisjes, waar ik zó zorgvuldig voor gezorgd heb, die ik omarmd heb, zodat ik het ‘deze keer wél goed zou doen’, ‘voor zou zijn’, ‘geen fouten zou maken’ om niet weer in de problemen te komen… niet weer voor onverwachte grappen en grollen zou komen te staan… met de fiscus… met dokteren… met andere mensen… met autoriteiten… met tech en kunstmatige intelligentie…

Fucking ALLES smelt

Alles waarvan ik dacht dat het waar was, alles wat waarde had of moest hebben, of wat ik toch ergens nog steeds boven mij plaatste en macht gaf over mij en mijn lichaam, alleen al om het intimiderend was en omdat ik het vermeed, of het standpunt had had ik er niets mee te maken wilde hebben, of dat ik het niet snapte…

Ik kan vrijwel geen reden meer vinden om nog iets in stand te houden…

Het eindeloze verhaal waarmee ik mijzelf toch sneaky en krachtig onder de oppervlakte bleef en blijf afleiden en misleiden… alleen al omdat ik het ooit verdedigde of vermeed, hetgeen zo gewoon lijkt geworden, erbij hoort, als beperkend onderdeel van ‘mij’…

Alle vormen van vertwijfeling en intimidatie die ik maar gewoon verdraag… de gekozen doelen, de gemaakte verlangens… de structuren daar omheen… alles wat ik dacht leuk te vinden of te moeten vinden…
De gecreëerde drang om dat uit te voeren en het waarde te geven voor mij zodat ik er niet mee stop, terwijl het dat na zoveel jaren nog steeds die ‘YES waarde’ niet heeft…

GOSH… “wat is het geschenk hierin…?”

Het beest van bewustzijn lijkt los… het is vreemd… en op een vreemde manier ontzettend vredig.
Geen fucking idee nu over ‘what’s next’

Hoe typisch ook, morgen start ik ook weer een Access Foundation Class. Haha, 4 dagen ‘tear down’ en ruimte maken voor ‘wat nu…?’

Het zoveelste avontuur in oneindige mogelijkheden, keuze, kracht verkenning…

Het universum heeft echt wél een onberispelijk besef van timing.

Blij ben ik ben mijn jaren training in gemak cultiveren met oncomfortabel zijn, zodat ik dit soort momenten kan herkennen en ook kan eren… het is niet voor niets… alles wat verschijnt is tenslotte ook iets waar ik direct off indirect om gevraagd heb…

“Wat laat dit mij zien…?”

Gelukkig ontvang ik zelf mega veel van mijn eigen werk, trainingen en sessies, dus Foundation Class morgen is nu voor mij ook een cadeau. Gisteren moest ik er niet aan, nu voel ik de ongelofelijke kracht van deze vier dagen…

Zoveel Foundation Classes heb ik al gegeven, steeds méér met de eis aan mijzelf om zo puur mogelijk te ZIJN voor iedereen die er voor kiest.

Er is al genoeg pretentie en poeha in ‘Access land’… in ‘bewustzijns-‘ en ‘spiriland’ trouwens ook…

En ik als ‘Access Consciousness® Facilitator’… weet je, ik heb nog steeds niet de antwoorden op ‘hoe om te gaan’ met de misleiding en intrige van deze realiteit, die grotendeels ontworpen is om je niet te versterken met de pretentie dat het dat wél doet en maar al te graag ‘voor je wil zorgen’…

NU lijkt dat ‘antwoorden-juistheids-ding’ – soort van – echt gemashed in mijn bovenkamer…

Er zijn geen antwoorden. Je kan het nooit ‘goed’ doen en er is geen juiste keuze

Er zijn ALLE mogelijkheden

Er is ALLE keuze

Wat ik wel weet is dat mijn aanwezigheid IETS creëert… zoals ieders aanwezigheid IETS creëert…

Aanwezigheid is dynamisch krachtig en transformerend, we ZIJN energie, ruimte en bewustzijn.

Wellicht handig om te onthouden als je eens geen woorden hebt voor wat je doormaakt om iets te beschrijven…

Ondertussen zie de ondergaande zon bijna in de zee zakken en voel ik de zon op mijn gezicht…

Er rollen tranen over mijn wangen, met een paar snikken in mijn middenrif…

Zometeen nog even de handleidingen op halen en de ruimte klaarzetten, dan ben ik er weer klaar voor morgen.

“WTF is er mogelijk voorbij aan wat ik nu kan bedenken – en wél weet…?”

Magische avond

Merlijn