Hoe zou het zijn om zoveel bewustzijn te belichamen zodat je anderen inspireert om het ook te kiezen…?

Zee, zon, magie en creatie ✨

De Zee… en het strand hebben mijn leven enorm verrijkt de afgelopen jaren.

Ik heb getracht om weer naar de stad te verhuizen – en toch… kom ik hier nog niet weg!

Er ontstaat iets magisch aan zee met alles wat ik creëer… De omgeving empowert mij. De ruimte, de intensheid van de wind en het water, de aarde, het zand, de duinen. Dagelijks de zee zon op mijn huid, de wind door mijn haar, met wolken, regen of storm of welk weer dan ook… en ‘s avonds het vuur op de terrassen van de vele gezellige strandtenten.

Ik kwam hier 4 jaar geleden wonen en wist dat ik hier moest zijn voor mij, mijn lichaam en het creëren van mijn leven en business.

Uren, dagen, weken, maanden, heb ik op en aan het strand gezeten, gekleed en half gekleed, met mijn computer, mijn ideeën en creaties… Ik heb er veel gesprekken en ontmoetingen gehad, sessies gegeven, events en classes georganiseerd, mijn lijf verzorgd en ervan genoten, gesport in de buitenlucht op de boulevard en gezwommen in de zee…

Natuurlijk ben ik lang niet alleen maar op het strand geweest… ik heb ook veel gereisd en ik heb mijn leven op zien bloeien zoals ik niet eens eerder had durven dromen.

En het blijft door veranderen… De moment die minder fijn zijn zijn altijd een springplank voor nieuwe mogelijkheden een andere keuzes. Als ik maar in de vraag blijf, af en toe een clearing doe op mijn conclusies een wat mijn wensen me laten toe komen te omarmen. Niks komt voor niets mijn leven in.

De Access tools voor creatie zijn niet meer uit mijn leven weg te denken. Zo intens ben ik ze gaan leven, toegewijd aan mij, mijn keuzes en wat ik wil bijdragen aan de wereld.

Een ‘tool’ – vraag, clearing, proces, whatever – blijft bedoeld om je te laten herkennen wat je al weet en dat te versterken zodat je het weer wordt.

Creëren is weer een feest geworden en ik ben zo dankbaar voor iedereen die ik daarin mag ontmoeten en die, voor even of langer, mee komt vieren en genieten van hun eigen creatie in deze bijzondere realiteit en in deze voor velen uitdagende wereld.

Magie ben je. Dat te weten en de kracht die de Access Tools daarin geven, is voor mij van onschatbare waarde.

Alles om mee te beginnen zit in de Access Bars in Foundation Class.

De dagen die zomaar de magie in ieders leven aan wakkeren, wat het voor mij eind 2011 ook deed en dat nog elk moment doet, met elke keuze die ik maak en elke class die ik geef.

Ik zie het elke dag, bij iedereen met wie ik mag werken. Live en Online. Vroeg of laat… Het maakt dat mijn hart en wezen vol een dankbaar en het is een van de belangrijkste factoren waarom ik dit ‘werk’ doe en blijf kiezen: wat ik anderen zie creëren met wat ze aangereikt krijgen.
En natuurlijk omdat het ook mij veel vreugde en voldoening geeft ?

Volgend weekend geef ik weer Access Foundation Class

Er staat alweer een prachtige groep te trappelen om te starten… En ik, ben weer super benieuwd hoe deze personen hun leven gaan maken en de wereld gaat beïnvloeden… ?

“Bewustzijn omvat alles, zonder het te veroordelen” ~ Gary Douglas​

Hoe zou het zijn om zoveel bewustzijn te belichamen zodat je anderen inspireert om het ook te zijn…?
Wat voor magie is er mogelijk?

Liefs, Merlijn

Ps: er is nog plek in Foundation Class, aanmelden kan nog ✨