YES!

4 Dagen Magie met JOU, Merlijn en de Access Consciousness® Tools

Wat gaat deze keuze creëren…?

Lees verder…

Heb jij vragen over deze Training ivm. de regels en richtlijnen van de overheid?

Email teammerlijn@handsonaccess.nl met jouw telefoonnummer zodat we je even kunnen bellen

We informeren jou graag!

Je kan je hier inlezen op alle recente updates en richtlijnen van de politie waar ook wij van op de hoogte zijn

Wat als de grootste kracht is de mogelijkheid om alles te kunnen veranderen en transformeren?

Creëer Jouw Leven en Realiteit – Word Leider en Creator van Jouw Leven

Is het nu de tijd…?

Magie, keuze en verandering is wat we zijn

Is het is tijd om het volledig te belichamen op alle vlakken van ons leven…? ?
Wat is er werkelijk mogelijk?

#ToverstafParaat? #LetsGo

Wat als je werkelijk jouw hele leven zou kunnen veranderen…?

Jouw lichaam… relaties… financiën… werk… business… gezondheid… levensvreugde… zelfvertrouwen…

Wat is er voorbij aan het gevecht tegen jezelf en tegen deze wereld?

Ik nodig je uit…
Welkom naar de merkwaardig simpele en dynamisch krachtige tools van Access Consciousness®

Ook als je de Training Online doet kan je alle beweging en lichaamsprocessen meedoen met de mogelijkheden die jij tot jouw beschikking hebt!

Mindblowing!!
Thanks Merlijn Wolsink en iedereen van de class!

Peter Moerkens, Kies en Creëer

De kracht van kiezen en creëren in (T)overvloed.
Lucht er uit, ruimte er in. Mijn gereedschapskist is gevuld met verrukkelijke tools

Hanneke Wolff, De Kunst van Aandacht

Veel kwartjes zijn gevallen, barrières verdwenen en nieuwe inzichten verwelkomd.
Magische Momenten!

Sandra Banse, Totaal Balans

Zo cool deze 4 dagen! Dankjewel lieve Merlijn en Renée voor deze fantastische dagen. Ik zit nog na te gloeien. Zoveel geleerd, zoveel gecleard, zo goed verzorgd, zo’n ontzettend fijne groep. Thanx allemaal!

José Keulers

Merlijn is zeer betrokken bij de deelnemers en laat totaal uit oordeel mensen kiezen wat ze zelf willen kiezen. Prachtig om te zien! Hij is magisch met creëren van verandering.

Daniëlle Lous, Fabulous Being

Mijn beste 4 dagen van vorig jaar!

Last weekend I had a major breakthrough with my body image thanks to what we did in Foundation class. THANK YOU!

Angela

Ok, deze foundation was beyond words and expectations….
I’m finally able to be ME

Leonie Hermanus

Foundation bij jou was super gaaf Merlijn!
Dank jewel!

Anicha Vos, Balanced Hearts

Mind blowing Pixie stuff!
Merlijn Wolsink Thank you for being you!

Saskia Mevis, Pixie Magic Yoga

Inzicht na inzicht valt me nog steeds in en alles blijft veranderen en verbeteren om mij heen! Wat een fantastische dagen en wat een rijk gevoel van mezelf zijn!

Hetty

Wauw, Foundation is magisch. Ik voel me zo anders. Wat een verschil. Wat ben jij een groot geschenk Merlijn Wolsink. Wauw je faciliteert zo magisch. Empowert iedereen.

Miranda van Houwelingen, Dream Creators

Ik kan iedereen een 2x aanraden! Nog meer bewustzijn, loslaten en space.
Wat kan ik nu bijdragen aan mijn eigen cliënten? Dank je Merlijn!

Linda Verschuren, Empowering People

Wat een geweldige dagen hebben we gehad met een Super Leermeester.

Ria Verhoeks, Paso Leerdam

Thuis komen bij jezelf!

Jeanette Bakker Oudelaar

Gisteren een vriendin geholpen met een lichaamsproces op haar knie: geen pijn meer!
Heerlijk om te toveren!

Astrid van Os

Wauw! Wat een fantastische dagen. Nieuwe lichaamsprocessen, veel sluimerende oude patronen opgelost…moeiteloos! Alles begint met een keuze! 

Dory Masselink, Energiebron

Wat is jouw realiteit?
Wat is de Magie die jij bent?
Wat zijn de krachten die je hebt die deze realiteit liever niet empowered – of veroordeeld?

Wat is het geschenk dat jij bent voor jou en de wereld?
Welke realiteit wil jij creëren…?

Omarm jouw mogelijkheden

Wil je ook mee doen in JOU ontvangen in dit magische avontuur?
Je kan je hier aanmelden – of nog even verder lezen… ✨

MELD JE HIER AAN!

Gary Douglas & Dr.Dain Heer over de Access Foundation Class

(Als je op het rondje rechtsonder klikt, kan je Nederlandse ondertiteling instellen)

Weet jij dat er meer mogelijk is?

Wil jij nog meer RUIMTE voor jou en jouw lichaam door wat niet werkt te laten gaan?
En JOUW EIGEN WERKELIJKHEID en het LEVEN dat JIJ WENST te CREËREN?

Dan is de Access Foundation Class voor jou!

Voor alles wat niet werkt in het leven moet je functioneren vanuit een beperking. Jij hebt toegang tot het creëren van alles in jouw leven. Maar als je een beetje bent zoals ik, zit je wellicht vast in wat zelfoordeel en overtuigingen die je in polariteit – goed en fout – houden, in plaats van totale vrijheid te hebben.

Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets; het gaat voorbij aan de polariteit van goed en fout, naar de toelating, dankbaarheid, mogelijkheden en vraag die werkelijk mogelijk is.

Wanneer je de ruimte van totale vrijheid hebt, kan je creëren met het universum en verschijnt alles waar je om vraagt als magie.

De Access Foundation Class biedt pragmatische tools die de dingen in jouw leven veranderen die je nog niet hebt kunnen veranderen.

Is het nu de tijd om te gaan creëren voorbij aan je verbeelding en verwachtingen

Wat is Access Foundation Class?

De Access Foundation Class ontdoet het fundament van beperkingen waar vanuit je dacht te moeten functioneren en leven. Wat als je ook andere keuze hebt…?
 
Deze class is een intensieve 4-daagse verkenning van wat er nog meer mogelijk is en het maakt je bewust van alle mogelijkheden van bewustzijn die je nog niet in je leven gebruikt hebt.
Het opent de capaciteit om totaal andere dingen te kiezen die je eerder nog niet in staat was om te kiezen.
Je begin te ontdekken welke overtuigingen, oordelen en gezichtspunten je belemmeren en wat er mogelijk is als je die zou veranderen: functioneren vanuit vragen, keuze, mogelijkheden en bijdrage.
 
Als je alles – of iets – zou kunnen kiezen, wat zou dat dan zijn? Wat als je een leven kon leven waarin je niet langer onder invloed staat van deze realiteit?
 
De class biedt je honderden Tools inclusief enkele Hands-on bodyprocessen die je in staat stellen alles te veranderen dat niet meer werkt voor jou.
 
Je maakt uitgebreid kennis met de elementen van creatie, intimiteit, relaties, seks, geld, jouw verbondenheid met de aarde en jouw eigen vermogen om te helen.
 
De grootste kracht is de mogelijkheid om alles te kunnen veranderen en transformeren.
 
Ook zal je je gaan beseffen hoe het is om werkelijk het leven te creëren zoals jij dat wenst. Wat als je alles waar je naar verlangt tot leven kan brengen?
 
Wat wil jij veranderen, loslaten, kiezen en creëren?

Lees meer over Access Consciousness en bekijk de Access Consciousness Youtube

Wat zeggen anderen?

Wauw, Foundation is magisch. En wat ben ik dankbaar voor zoveel lieve mensen om mij heen. En wat ben jij een groot geschenk Merlijn Wolsink . Wauw je faciliteert zo magisch. Empowert iedereen. Ik voel me zo anders. Wat een verschil. Ik kwam vrijdag als bang bloempje binnen nog totaal verkrampt en wat ben ik open gegaan de afgelopen dagen. Gewoon zoveel meer ruimte. En ik voel mij gewoon een ander mens. En morgen dan nog zo een geweldige dag en wat een prachtige tools. Wat een geschenk voor mezelf en daarmee ook voor de wereld. Ik voel voor het eerst echt hoe krachtig oneindig wezen ik ben. Waar ik vrijdag nog twijfelde en op het laatste moment nog meedoe. Zal ik de volgende keer geen moment meer twijfelen. Thank you❤ En deze woorden beschrijven niet eens wat ik ervaar. ~ Miranda

“Begin december heb ik de foundation class bij Merlijn gevolgd. Dit was een ware I opener. In mijn basis is alles anders en de class werkt nog steeds op mij door. Merlijn laat zich leiden door de energie en weet daardoor feilloos de juiste vragen te stellen. Alleen datgene wat je op dat moment nodig hebt/kunt dragen wordt aangeraakt op de manier waarop je dit kunt ontvangen.
Ik heb zoveel inzichten en clearing gekregen op situaties die me al jaren parten speelde. Eindelijk heb ik mezelf teruggevonden en sta ik met meer ease, joy and glory in het leven.

De foundation class is de raket naar meer bewustzijn en een absolute aanrader als jij op zoek bent naar tools om jezelf te faciliteren. Voelt deze cursus licht? Gun jezelf deze 4 dagen van transformatie en “pooffff”. Ik garandeer je dat je er geen spijt van zult hebben!!! Gun jezelf deze 4 dagen van transformatie en “pooffff”. Ik garandeer je dat je er geen spijt van zult hebben!!! Hoe kan de foundation bijdragen aan jouw leven? Wat weet jij? Wat is er mogelijk voor jou?” – Leonie

“Een super waardevol cadeau voor jezelf. Met hele goede begeleiding van Merlijn en liefdevol armen van Renée voor, na en in de pauzes.  Het heeft mij op alle gebieden in mijn leven heel veel gebracht! Dankbaar” – Dory Masselink -Hermans

“Ik voel zo’n wezenlijk verschil. Ik heb zoveel meer ruimte in mijn lichaam en ook mijn kinderen vinden het super! Zakelijk is alles nog beter gaan lopen en het lijkt alleen maar toe te nemen. Ik kan het iedereen aanraden en ik kijk uit naar de volgende Access Class!” – John

“Ik voel me fantastisch goed en kan ervaren dat zich belangrijke shifts hebben voorgedaan. De tools en inzichten werken ook direct door in mijn coaching mocht ik vanochtend ervaren. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de vraag ‘welke ruimte, energie en bewustzijn kun jij zijn om..’ . Maar wat echt opmerkelijk was dat ik vanochtend bij een cliënte herkende hoe zij allerlei zooi van haar familie op haar schouders heeft genomen wat helemaal niet van haar was. Ze wilde erover nadenken, maar ik kon aan haar zien dat het bodem raakte. Zo stimuleert Access me ook in mijn werk als coach, hoe wordt het nog beter dan dit en wat kan er nog meer? DANKDANKDANK Merlijn!” – Els Dekkers

“Zoveel kwartjes gevallen. Thanks sooooo much aan iedereen die erbij was! en op de eerste plaats aan de mega presente Merlijn Wolsink. Ik heb je geen moment zien verslappen!” – Cissy van Duijn

“Lieve Merlijn, super bedankt voor de fantastische 4 dagen! Je bent een waar natuur talent!! Ik ben volop bezig met de body processen geven en ontvangen, veel lezen en de tools gebruiken. Het is een hele nieuwe wereld en wat is het rete interessant. Wat ben ik blij dat ik mij geopend heb voor Access Consciousness!! Ik heb heel veel aha momenten en snap zoveel van wat ik aan het doen ben geweest waardoor ik me op bepaalde punten heb vast gezet.” – Jaqueline

“Wow, wat een intense dagen. Ik moest er even van bijkomen en ik ben zo blij dat ik het gekozen heb. Ik blijf mezelf verbazen!” – George

“Ik vond Merlijn heel fijn. Hij is heel snel en heel alert. Ik heb hele bijzondere, bewuste momenten gehad zoals, “oh, wow, zit dat zo in elkaar?” Het heeft me heel veel gegeven, ik ben heel dankbaar.
Ik zou het zeker aanbevelen. Hier is nog zoveel mogelijk, tijdens foundation merk je echt de shift in het uur en op de dag en aan het einde voel je je heel wakker en heb je er gewoon zin in!” – Geeske Hoeks

“Het was werkelijk fantastisch, levens veranderend. Merlijn volgt en leidt feilloos de energie van de class en is zeer bewust aanwezig met alle deelnemers en heeft extreem veel kennis over het werk van Access Consciousness. Hij weet altijd welke volgende vraag te stellen. Ik raad iedereen aan om Merlijn’s classes te nemen! Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn, maar zoveel beter.” – Amy Jecheva

“Access is learning me to be in allowance of ALL of me and my body. What a great gift. And you are such an amazing Facilitator!” – Suzy

“Ik ben zoveel meer in toelating van andermans keuzes nu. Heel bijzonder!” – Crystel Poetiray

“Life changing class en wat een geweldige facilitator is Merlijn Wolsink. Ik raad iedereen aan om bij hem een class te volgen. Hij is een fijn persoon en heel erg betrokken bij al zijn deelnemers, heeft mij echt zoveel meer geleerd en gegeven dan ik ooit voor mogelijk hield.”  – Martine

“Ik voel me al heel anders, vanochtend had ik zin om makeup op te doen, hebben er twee leuke mannen naar me gelachen en knipoog, heb ik anders nooit!” – Marijke

“Merlijn, ik knal uit elkaar van enthousiasme hierover. Wat is er allemaal nog meer mogelijk en wat kan ik ZIJN? Ik kijk uit naar de volgende class…heb al gekozen” – Angelique

Lees hier meer testimonials over de Access Foundation Class

JIJ ONTVANGT

 • Live, persoonlijke facilitatie van Merlijn Wolsink, Gecertificeerd Access Consciousness Facilitator
 • Tools die alle situaties en energie snel kunnen veranderen
 • De geheimen van het kiezen voor jezelf
 • Hands on energetische lichaamsprocessen voor dynamische verandering en heling
 • Het loslaten van zelfoordeel en negativiteit
 • Het clearen van het verleden en het leven creëren wat jij graag zou willen leven
 • en nog veel meer…

EXTRA & SUPPORT, NA ZORG EN DOOR-CREATIE!

 • Merlijn’s persoonlijke Clearing Sheets en Clearing Loops en audio’s
 • “Magische Morgen Clearing en Creatie Audio” een 20 minuten geleide audio om ook na Foundation Class elke ochtend de energie van JOUW nieuwe dag te starten met!
 • Een GRATIS 1 uur Catch Up Call, enkele weken na de Class.

Access Foundation Alumni Facebook groep

Na afronding van de Foundation Class kan je je aanmelden bij de Gratis Alumni Facebook groep! Deze Facebook Groep is om samen met andere Foundation deelnemers verder te sparren, om jouw vragen te kunnen stellen en geïnspireerd te blijven!

Na Foundation Class BEN je ANDERS in de wereld om je heen. Hoe fijn is het om een ruimte te hebben waar je terecht kan met jouw vragen en waar ruim honderd andere personen zijn die je graag een vraag stellen of je aan een tool herinneren? Hier ga ik soms live en doe ik aparte aanbiedingen voor Foundation Alumni.

Hoe wordt het nog beter dan dat?

VERSNAPERINGEN & DRANKEN

 • Deze class ontvang je snacks, koffie, thee en dranken! Met bijzondere dieet wensen vragen we jou om dat aan ons door te geven en voor de zekerheid om zelf zorg te dragen voor jouw eigen snacks.

HOE WORDT HET NOG BETER DAN DAT?

WIL JIJ ERBIJ ZIJN?

MELD JE HIER AAN!
foto: annemieke van der togt

Over Merlijn Wolsink

is Access Consciousness® Facilitator, body worker, coach, spreker en professioneel danser.

Hij faciliteert een grote variëteit aan classes en sessies, waaronder beweging, lichaamsbewustzijn en capaciteiten, energetisch bewustzijn, praktisch energie management en de Access Core Classes

Merlijn is bekend om zijn vriendelijkheid, zachtaardige kracht en zijn energieke, heldere en dynamische manier van faciliteren. Wat kan Merlijn bijdragen aan jouw lijf, creatie en lichaam?

Lees hier meer over Merlijn

Lees hier wat anderen over Access Bars, Foundation en Sessies met Merlijn

Praktische details

Duur: 4 dagen
Tijd: 10.00 – ±18.00 uur
dagelijks met uitzondering van vrijdag: 11:00 tot ±19:00
Investering in jou en de rest van uw leven: €1400,- (herhaling binnen een jaar 50%, prijs vastgesteld door Access Consciousness™ per 1 januari 2018.
Pre-requisites: een eendaagse Access Bars® Class

Lees hier meer over Access Bars en de Access Bars Classes!

Na aanmelding dient iedere deelnemer een €100,- aanbetaling doen om de keuze en aanmelding te bevestigen!

Note: Je hoeft maar een (1) Bars Class gedaan te hebben om deel te nemen aan de Foundation Class! (Niet 3 Bars Classes die vereist zijn om Access Bars® Facilitator te worden)

De prijs van deze workshop is inclusief uitgebreide handleiding met alle tools, processen en lichaamsprocessen, opnames van de workshop, thee, koffie, versnaperingen en veel verandering. (zo ver mogelijk voor de Online Foundation Class)

Heb je deze training al gedaan en wil je deze herhalen? De 50% herhalingsprijs geldt binnen een jaar na afronding van de trainingen met een gecertificeerd Access Consciousness Facilitator. De geldende prijs is 50% van de huidige volle prijs.

Kinderen van 15 jaar en jonger mogen Gratis deelnemen samen met een betalende volwassene en in overleg met de Facilitator. Zij ontvangen geen handleiding. 16-17 Jarigen betalen 50% en ontvangen wel een handleiding.

NOTE: Vraag jouw kind aub. wel of zij er zelf willen zijn en mee willen doen. Er is geen oppas aanwezig elke ouder moet zelf ook de Class volledig mee kunnen doen. Elke ouder heeft zelf de verantwoording voor zijn of haar kind.

LOCATIE

Deze 4 dagen zullen weer plaatsvinden in onze heerlijke ruimte op loopafstand van de Scheveningse kust!

Studio Lourdeskerk

Google Maps  Neem het Circustheater als referentiepunt

ADRES
2e Messstraat 108
2586 XG Den Haag

Bekijk hier de OV en parkeermogelijkheden

Overnachten in Scheveningen

Wil je alvast jouw overnachting boeken? Hier vind je een paar suggesties!

Je kan natuurlijk zelf ook even googlen:

WIL JIJ ERBIJ ZIJN?

MELD JE HIER AAN!

Ben jij er klaar voor om te gaan creëren voorbij aan jouw eigen verwachtingen?
En… om meer van jou zelf te zijn dan je ooit eerder was?
Is het nu de tijd?

Bekijk ook onder Agenda voor andere workshops, trainingen en seminars

Lees meer over Access Consciousness® en bekijk de Access Consciousness® Youtube