Coaching & Clearing

In persoon, Online of Telefoon

Lees hier wat anderen zeggen over sessies met Merlijn

Tijdens een coachingsgesprek en een verbale energie clearing sessie doen we en energetische schoonmaak van de gevoelsmatige blokkades en veranderen je mind-set.

Als je bovenop op je eigen berg zit is het vaak lastig om er zelf in te graven. Soms heb je even iemand anders nodig om jouw bewustzijn open te breken en om de dingen vanuit een andere plek te bekijken.

Met Access® Verbal Processing in gespreksvorm en gebruik van de Access® Clearing Statement, maken we de energie van gedachten, gevoelens, emoties, ervaringen en patronen die jij wilt veranderen ongedaan bij het creatie punt. Wat je niet meer dient, ruimen we uit de weg zodat het geen ruimte meer opneemt in jouw wereld.

Energie clearing sessies zijn zeer krachtig. Het is letterlijk het uitwissen van alle rommel en waanzin die je energetisch blokkeert en je niet zo zeer in woorden kunt omzetten. Je hoef het niet meer uit te vogelen om ervan af te komen en om door te gaan.

We ontdoen je van de energetische afleiders die je ervan weerhouden werkelijk Jou te zien en zijn.

Elke energie van elk oordeel dat jij over jezelf of over een bepaalde situatie hebt blijft zich creëren en vergroten in jouw leven, lichaam en toekomst.
Vaak zit er onder het diepgewortelde oordeel en oneindige kracht, begaafdheid en potentie en een energie je die in je voordeel kunt gebruiken.

Je hebt als wezen of ziel al zoveel levens en lichamen gehad en er is bijna niets wat je nog niet gedaan of meegemaakt hebt. Dat is je energetische bagage die vandaag de dag nog jouw realiteit creëert.

We laten een nieuw licht schijnen op wat er gaande is en welke vaste overtuigingen de beperking creëren en wissen deze uit bestaan.

Deze techniek gebruiken we ook om jouw eigen energie te activeren, zodat je weer toegang krijgt tot wat waar is voor jou.

We veranderen samen bewust de energie, de onderstroom die de werkelijke verandering creëert, namelijk: jouw energie en jouw bewust Zijn. Daar ligt de Magie.

Jij zijn in jouw leven.

Ook krijg je ‘Tools’ en inzichten om zelf mee aan de slag te gaan.

Lees meer over de mogelijkheden en investering van een sessie

Lees verder over Jou – Jij
Lees verder over Performance
Lees verder over Energie
Lees verder over Entiteiten
Lees verder over Paarden

Klik hier voor Contact of om een Afspraak te maken.