Gratis Clearing Webinar – Meer Gemak met Lijfelijke Verandering & Lichaamsbewustzijn2021-07-20T14:00:29+02:00

Klaar voor meer gemak met ALLES…?

Kom er bij voor een GRATIS Webinar voor MEER GEMAK met – en rondom – alle fysieke veranderingen waar élk lichaam momenteel mee te maken heeft!

En naast lijfelijke ‘dingen’ ook handig en efficiënt voor energetische, psychologische en relationele ‘zaken’! 😜 

Kan je er niet LIVE bij zijn?
Meld je dan alsnog aan om de opname te ontvangen!

(Als je vanuit Facebook of ander social media platform op deze pagina komt en je het aanmeld-veld niet ziet, copy/paste dan de schone link even opnieuw in jouw browser!)

MELD JE HIER AAN!
MELD JE HIER AAN!

Over Merlijn

Certified Facilitator | Performing Artist | Best-selling Author

Merlijn heeft altijd al een kracht gehad om verandering teweeg te brengen. Met zijn achtergrond in de creatieve podiumkunst is het toneel altijd een plek geweest waarvan hij de wereld kan inspireren.

Zijn krachten liggen in energie transformatie, op natuurlijke wijze de spanning uit lichamen halen, het laten veranderen van vaste en diepgewortelde oordelen en zijn cliënten te versterken om met gemak hun leven te navigeren met alle energieën die daar dagelijks bij komen kijken. Sinds 2011 is hij actief werkzaam met de Access Consciousness™ tools en hij is ook veel gevraagd facilitator voor zorg- en medische professionals, lichaamswerkers en andere coaches.

Merlijn is niet de enige bijdrager aan zijn werk. Miss Magic Merlot – zijn Drag persona – draagt bij op een minder serieuze en meer experimentele, creatieve en expressieve manier en brengt de vreugde en het plezier nog meer tot leven.

Zijn cliënten hebben depressie en langdurende lichaamspijnen weten te veranderen, en oude of acute blessures kunnen helen. Ook hebben velen veel geleerd om hun eigen lichaam en leven te omarmen én ontvangen.

Wat is er nog meer…?

Meer lezen…?

Go to Top