Heel mijn leven lang had ik allerhande vreemde klachten. Psychologisch en fysiek was het vaak een struggle om te functioneren en om er überhaupt te zijn, omdat er altijd wat ‘aan de hand’ was.

Depressie, pijn, vage klachten waar medici geen antwoord of oplossing voor hadden, enzovoorts…

Toen ik in aanraking kwam met Access Consciousness® werd mij hoe langer hoe duidelijker dat dit mijn eigen gaven waren die ik onbewust tegen mezelf gebruikte… Ik had er geen idee van!

Mijn lichaam en ik hebben de gave om pijn en ziekte van anderen over te nemen, te helen, ‘healen’ door het als het ware op te zuigen… *Sluuuuuurp!*
Ja, redelijk bizar. Ik heb er geen reden voor, ik kan het nou eenmaal.

Zoals je je wellicht voor kan stellen is het lang niet altijd even fijn om met andermans klachten rond te lopen. Het is zwaar, het neemt veel ruimte op in mijn eigen zijn en het creert ronduit vreemde dingen in mijn lichaam. En… het is niet van mij…

Misschien herken je het wel…? Dat je anderen ‘heelt’ waar je zelf bij staat? Ongeacht of je het nou wel of niet door hebt?

Daar is op zich niets mis mee… ik zie het als een talent. Echter als je het onbewust doet kan het zich uitwerken in onwenselijke situaties… Psychologisch en fysiek.

Hoe ging ik dit in mijn voordeel gebruiken?

Niemand had mij dit ooit verteld dat ik hiertoe in staat was totdat men het er tijdens de Access seminars er over had. Het was alsof het licht aan ging! “OH WOW, dus dát doe ik heel mijn leven al! Kan ik dit veranderen?” Ja, dat kan…

Eindelijk kon ik erkennen dat die vaardigheid buiten gewoon snel gaat, sneller dat dat mijn gedachten kunnen bevatten. Vaak had mijn lijf de klacht of die energie al opgezogen, gedupliceerd en vastgezet. *POOF* Bleh… Auw! Misselijk… Pijn! En ik maar denken dat het allemaal van mij was…

Gelukkig heb ik mezelf met simpele tools kunnen trainen om te herkennen wanneer dit gaande is en de auto-piloot te doorbreken, zodat ik bewust kan kiezen wat er mee te doen.

Nu is het een handige indicator als ik met cliënten werk, om te weten wat er gaande is in andermans lichaam en psyche, zodat ik de klacht niet over hoef te nemen maar samen met de client bewust kan veranderen.
Ik kan wel doorlopend de hele wereld helen, echter als al die andere personen zelf niet beseffen wat er gaande is, zullen ze die klachten onbewust blijven creëren en in stand houden. Dan is het als water naar de zee dragen…
En… geen vraag om heling = geen heling…

Nu is het vaak niet meer dan informatie die ik oppik:
“Ah, een beetje pijn daar… een beetje misselijkheid daar… een beetje depressie daar…”

Ik ben me er dus nog wel bewust van. Mijn lijf laat het maar al te goed merken en ik hoef het niet meer vast te zetten omdat ik weet hoe ik er mee om kan gaan.
Hoe wordt het beter dan dat?

merlijn wolsink

Bijvoorbeeld, van de week stond ik op het trein perron te wachten op mijn trein. Mijn bekkengebied begon te tintelen en te vernauwen, wat mijn hele lichaam op spanning zette. Een vreemd gevoel…

In plaats van in conclusie te gaan “Bah, ik voel me niet lekker” vroeg ik mijn lichaam: “Ok lichaam… wat is dit? Wat zijn we aan het doen?” Mijn oog viel meteen op een een paar mensen die samen met mij op het perron stonden.
Bewust van mijn ‘talent’ vroeg ik weer: “Zijn we onszelf aan het helen of al deze andere mensen?” De respons was: “al deze andere mensen”.

Hoe wist ik dat? Weten is sneller dan denken… Het was het eerste wat in me op kwam en het was ‘licht’.

Ik heb m’n lichaam bedankt voor de informatie, heb het gevraagd ermee te stoppen en om het los te laten. Meteen kwam mijn lijf weer tot rust en ik voelde al die ‘energie wolken’ mijn lichaam weer verlaten. “Ahh… ruimte… da’s beter!” Mijn lijf werd er ook blij van 🙂

Wat die mensen op het perron betreft: ik vraag me af hoeveel pijn, ziekte en ongemakken van anderen zij bij zich dragen… Wat is er nog meer mogelijk?

Ons bewustzijn en potentie is veel groter dan dat we ons bewust beseffen…
Hoe bewuster je bent en erkent waar je toe in staat bent, hoe magischer het leven wordt…


Hoe zou het zijn om jouw helende talenten in je voordeel te gebruiken… in plaats van in je nadeel? Wat weet jij?