Access Consciousness

Access Consciousness™ is enorm grote verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen – de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen.

Access biedt tools om alle soorten en maten van beperkingen op hoge snelheid te veranderen en het stellen van vragen te gebruiken als kracht om te creëren. Wat als je nooit tot een oordeel of conclusie te komen?

Wat zijn de oneindige mogelijkheden?

De energetische processen en technieken zijn verbaal en manueel, het zogenaamde Verbal Processing en de “hands-on” BARS™ en Body Processing. Deze technieken maken gebruik van de energie die wij zijn en waar iedereen toegang tot heeft.

Om elk gebied in je leven waar je verandering wenst daadwerkelijk te veranderen, stellen deze tools je in staat om de beperkingen de je omtrent het probleem hebt gecreëerd op energetisch niveau los te laten.

Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen als bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst. Access geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen.

ACCESS
BARS©

BODY
PROCESSING

VERBAL
PROCESSING

CLEARING
STATEMENT

Jouw Visie creëert jouw realiteit.

Wat je ook kiest te veranderen, is te transformeren op een manier die nog nooit eerder mogelijk was met gebruik van de Access tools. Het enige wat vereist is, is de wil om ruimte te maken voor iets wat beter werkt voor jou.

Wat zou er gebeuren als je je visie zou veranderen en bepaalde standpunten en conclusies op zou geven?
Zou je dan in staat zijn om meer of minder mogelijkheden te creëren in je leven?

Wat als je in plaats van trauma, drama, verdriet, intrige, innerlijke gevechten en oordelen zou kunnen kiezen voor een realiteit met meer ruimte, helderheid, gemak, plezier en welvaren?

Lees meer over Access Consciousness

“Bewustzijn is het vermogen om, in elke moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat jij in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt, en meer dan dat je je kunt voorstellen.

Wat als jij welwillend zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor jou? Wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is om te zijn? Wat zou het vergen voor jou, om je te realiseren hoe cruciaal jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld?”

~ Quote van Gary Douglas
Grondlegger en ontwikkelaar van Access Consciousness

Bekijk hieronder een aantal Clips

The Beginning & Future of Access Consciousness
Shannon O’Hara & Gary Douglas

Part 1

Part 3

Part 2

Conversations of Consciousness
Shannon O’Hara & Dr. Dain Heer

Klik hier voor meer Video & Audio van verschillende Access Consciousness Facilitators