Wat is Access Body Processing?

Een Access Consciousness “Body Process” of “lichaamsproces” is een methode die met het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam vraagt om een specifieke energie te activeren, die de moleculen van het lichaam vragen om wat dan ook te veranderen en transformeren.

Praktsisch en pragmatisch.

Deze processen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug. Dit ondersteunt het lichaam bij het herstellen van het trauma en de schade dat het in stand houdt, of dat nou door omliggende omstandigheden komt of door daadwerkelijk letsel.

Wat doen de lichaamsprocessen?

Er zijn processen voor onder ander:
– het terugdraaien van celgeheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid
– het laten regenereren of elimineren van bepaalde cellen
– het verbeteren van het gezichtsvermogen
– het laten verjongen van de huidcellen
– het versterken van het immuun systeem en de spijsvertering
– het verwerken van trauma en drugsverleden etc.

Het laten lopen van verschillende energieën op verschillende plekken op het lichaam creëert verschillende effecten. Voor maximaal resultaat kan de energie gefocust worden op elke fysieke klacht. Bijvoorbeeld: als je vaak ziek bent zou je een proces kunnen laten lopen dat focust op het immuun systeem.

Alle Access Body Processen kunnen door kleding heen gedaan worden.

Hoe is het om een bepaalde energie door het lichaam te laten lopen?

Ieders ervaring met energie is anders. Sommigen zeggen tijdens het laten lopen van energie een warmte of een tintelend gevoel waar te nemen, of een gevoel van rust en gemak te ervaren in hun lichaam. Voor anderen duurt het een tijd voordat ze überhaupt iets voelen. Het goede nieuws is dat je helemaal niets hoeft te voelen om het te laten werken. Het werkt.

Het merendeel zegt dat ze na afloop beter voelen, meer gemak met hun lijf hebben en sneller herstellen van kwaaltjes en andere ongemakken.

Klik hier voor Contact of om een sessie te boeken.

Kijk op de Access Consciousness Body website (Engels) voor meer informatie

Creating a New Energetic Medical Reality – with Dr Lisa Cooney, Jackie Bell and Rebecca Hulse

Om meer over je relatie tot je lichamen te weet te komen, is er ook een fantastisch boek door Donielle Carter en Gary Douglas van
Access Consciousness: ‘Right Body For You’ (2013, alleen in het Engels)