10152380_688935611164582_4876442217166827452_nBijna een jaar geleden, tijdens Access Level 2/3 in Londen heb ik 3 privé sessies met Curry Glassell​ gehad.
Mazzelaar ben ik! Of.. had ik het gecreëerd…? En was ik welwillend dat te ontvangen…? 😉
Afgelopen weekend vloog weer even door mijn hoofd hoeveel er sinds die tijd veranderd is, hoe mijn business gegroeid is, hoe ik steeds grotere keuzes en grotere investering ging maken, mezelf toeliet om meer te ontvangen en zelf welwillend werd om MEER te ZIJN.

Veel van wat er naar boven kwam tijdens de sessies met Curry had te maken met de Nederlandse cultuur en de heersende overtuigingen en gedragingen, die daar een grote belemmering in bleken.
Wellicht kan het luisteren van deze drie 30-minuten sessies bijdragen aan jou…?

Het veranderen van jouw eigen financiële situatie is meestal niet iets wat in een nacht slapen zomaar gebeurt. Ik zeg niet dat het niet mogelijk is, en… hoeveel zou je daarvoor welwillend moeten zijn om dat te ontvangen, zijn, doen en verwerken…? Wat voor potentie zou je moeten aanboren die jou wellicht… te groot, fenomenaal en machtig zou maken? Zou je dat willen ontvangen van jezelf…? 🙂

Om te beginnen: KIES
Het moment dat je de keuze maakt en van jezelf eist:
“Ok [eigen naam], dit gaat veranderen. Ongeacht hoe het zal zijn, ongeacht hoe het eruit zal zien, ongeacht hoe het zal voelen en wat er ook voor nodig is… Dit verandert NU”, initieert de verandering…

10408661_831536976904444_9114655579186409411_nStel vragen:
“Hoeveel meer kan ik vandaag ontvangen?”
“Wat en waar ontvang ik al wel dat ik nog niet erken?”
“Waar kan ik mijn ontvangen vergroten en verruimen?”
“Wat kan ik vandaag anders doen of zijn om meer geld in mijn leven uit te nodigen?”
“Wat ben ik niet welwillend te doen of te zijn, dat als ik welwillend zou zijn om het te doen en te zijn, het alles zou veranderen, en het mijn geldstromen dynamisch toe zou laten nemen?”
“Wat zijn de oneindige mogelijkheden voor mij, mijn lichaam, mijn geldstromen, mijn bankrekening en voor bewustzijn?”

Ga niet op zoek naar het antwoord… en ONVANG…
“Heel het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie”
Het goede, slechte, het mooie en het lelijke.

Hier kan je de drie sessies, opgenomen begin maart 2014 en uitgezonden in april 2014, luisteren:
Deel 1. http://www.blogtalkradio.com/howtobecomemoney/2014/04/16/how-to-become-money–merlijn-part1
Deel 2. http://www.blogtalkradio.com/howtobecomemoney/2014/04/21/how-to-become-money–merlijn-part2
Deel 3. http://www.blogtalkradio.com/howtobecomemoney/2014/04/28/how-to-become-money–merlijn-part3

Wat kan jij uit deze sessies ontvangen?
Njoy!