Ik ben zo dankbaar! En ondeugend, hehehe… ?

Vanmorgen gaf ik de laatste sessie van 21 Dagen Ontvangen. Dit was anders dan alles wat ik ooit eerder gedaan heb. Zo relaxt en krachtig, met muziek, beweging en mega shifts bij de deelnemers ✨?

Stelletje tovenaars! ?

Soms weet je gewoon dat je iets anders moet doen, of zelfs dat je meerdere dingen anders moet doen voor een veeeel effectiever resultaat ?

Zoveel meer deelnemers hebben ook consequent actief hun ervaringen in de groep gedeeld wat zoveel meer opende voor iedereen. Dagelijkse voorbeelden in het moment kunnen ontvangen EN veranderen of laten veranderen kan dus blijkbaar echt iedereen.

Wat duidelijk werd is wat ontvangen zou eigenlijk is… want dat leek toch nog een mysterie voor de meeste deelnemers, mij inclusief! Hehe ?
En dat werkelijk ontvangen de mogelijkheden geeft tot – zowel – veranderen als voortdurend door-creëren op manieren die eerder totaal onmogelijk leken.

Het mooie is dat iedereen keuze heeft. Sommigen hebben mee gerend met het programma, anderen zijn nog wat terughoudend en laten toe wat ze toe kunnen laten en pikken de sessies op een later weer moment op, of bekijken ze nogmaals en laten ze stil doorwerken in hun leven, lijf en business.

En Oooooh… wat is er nog meer mogelijk…?

Nou… ik ga verder door met deze ‘dagelijks-leven-magie’ ?
Mijn nieuwe Online programma dropt zeer binnenkort! ?
Met andere bonussen nog meer lust voor het leven dat we kunnen creëren ?

Stay tuned! ?