Weet je… het maakt mij zo ontzettend gelukkig om te weten dat mensen die ik al jaren ken en eigenlijk nooit spreek of ontmoet, dezelfde vragen waar ik mee en naar LEEF, in hun eigen leven gebruiken.

Naast mijn fantastische coachees en trainees, hebben de mensen op mijn lijst, Facebook, Instagram en andere social media, de vrienden en familie van vrienden en kennissen – en verder, werkelijk de vragen zoals “wat is er nog meer mogelijk?” of “hoe wordt het nog beter dan dit?” opgenomen in hun leven.

Voor zichzelf, hun lichaam, hun geliefden, in hun dagelijks leven en in ernstigere situaties en noodgevallen, in plaats van te blijven hangen in “dit is nou eenmaal hoe het is” of “dit kan niet veranderen” of “ik kan dit niet doen”

Om “niet mogelijk” om te draaien in een vraag die creëert en OPENT naar zoveel meer…

De afgelopen weken en maanden kreeg ik hint na hint na hint op veel verschillende manieren, berichten, situaties, tags, verhalen, eigenlijk zo licht en snel dat ik het niet helemaal ontvangen had en eigenlijk klikte het gisteren middag pas echt… en het raakte me diep en ontroerde me. Een paar seconden stond ik totaal overweldigd stil, midden in de sportschool tussen de zware gewichten. Tranen van dankbaarheid liepen over mijn wangen. Geestig tafereel…

Ik ‘doe’ dit nu ruim 6 jaar. Zo vaak voelde ik me als een roepende in de woestijn, alsof niemand me hoorde of geïnteresseerd was. Ik heb geleerd om mijn vragen niet op te dringen aan anderen als er geen vraag naar is. Ik heb geleerd om aardig te zijn en niet méér te geven dan dat er ontvangen kan worden. Zo vaak hou ik me in tijdens gesprekken, om geen ongevraagd advies te geven terwijl ik weet dat er zo veel meer mogelijk is en ik zoveel mensen heb zien en zie vechten tegen hun eigen oordelen en conclusies…

En ik ben blijven kiezen om het te Zijn, om mijn posts te blijven plaatsen, mijn mails te lijven sturen en te blijven creëren om het beschikbaar te maken.

En het verschijnt. Het leeft meer en meer en het wordt werkelijkheid. Ik weet: als mensen het nodig hebben, of verlangen naar meer of andere mogelijkheden, dan vinden ze het en gebruiken ze het.

Want deze vragen creëren een wereld en een leven van verschil.

Dankjewel. Voor het kiezen. Voor het vragen.

Wat is er nu mogelijk?

Liefs,

Merlijn

Wil jij ook meer vragen om zelf te gaan gebruiken?

Download hier de Gratis Magische Inspiratie Vragen

3 Maanden Energy Pulls, Clearings, Tools in Actie en Q&A’s begint op 15 November

? Jouke-IMP