CADEAUTJE om jou te ondersteunen in het CREËREN VAN JOUW LEVEN EN TOEKOMST!

🎉🎁✨

Gary Douglas, de grondlegger van Access®, heeft het al heel lang over creëren…
Met alle verandering die nu mogelijk en gaande is op de planeet en in ieders leven, zijn veel mensen de weg kwijt omdat ze hun referentie punten voor hun eigen creatie kwijt raken…

*POOF*

Als je voor verandering kiest, ‘moet’ je werkelijk welwillend zijn om bewust te creëren, aangezien we iedere seconde creëren… bewust of onbewust.

Zovelen hebben zo lang een bepaald ‘probleem’ als drijfkracht gehad voor hun eigen creërende vermogen… De dingen die stieken het leven beheersen…
Bijvoorbeeld om te herstellen en om te ‘overleven’, in welke situatie dan ook.
Als dat de onderliggende programma’s zijn waar vanuit je creert, dien je een andere energie aan te spreken om dat te veranderen…

Stel iemand is al heel lang ziek, en opeens niet meer omdat op welke manier dan ook veranderd… Wat dan?
Als dat ‘probleem’ opeens weg is of veranderd, gaan veel mensen op non-actief of creëren simpelweg weer onbewust hetzelfdemdat ze zichzelf zo geprogrammeerd hebben om op die manier te creëren.

Schattig, niet zo slim!

Hoe kan je jouw kracht en energie vóór je laten werken?

Zeker als men met fysieke dingen worstelt is het handig om ook voor het lichaam een andere energie aan te spreken, aangezien elke molecuul in je lichaam een respons geeft op JOUW energie.

Gary Douglas kwam met een paar processen die mij sneller laten lopen, meer actie laat ondernemen, meer in en een andere creërende energie, ruimte en bewustzijn aanspreekt, dat verder gaat dan deze realiteit…

“Welke Energie Ruimte, Bewustzijn en Keuze kan ik zijn om met totaal gemak te creëren verder dan en voorbij aan deze werkelijkheid?”

en met betrekking op je lichaam…

“Wat voor Energie, Ruimte, Bewustzijn en Keuze kunnen ik en mijn lichaam zijn om een fysiologische werkelijkheid te creëren voorbij aan en verder dan deze werkelijkheid, met totaal gemak?”

Door alleen al die vraag te stellen, open je jezelf naar meer energie…
Hoe vaker je vraagt, of dit ‘proces’ herhaalt, des te meer ruimte je creëert voor meer mogelijkheden en natuurlijke verandering.

Download de Clearing Loop hier! Je kunt deze herhalend afspelen op jouw computer  (zo lang en zo vaak als jij wilt…) of op smartphone zetten – of wat nog meer?

In de Clearing loops gebruik het Access Consciousness® Clearing Statement.
Klik hier om meer daarover te weten te komen en deze magische Tool ook zelf te gebruiken!

Ik hoop dat dit ook aan jullie bij kan dragen… 🤗

Wat is er nu nog meer mogelijk…?

Merlijn

 

Meer creëren…? Lees hier alles over 35 Dagen Creëer! Voorbij aan de Matrix!