✨DECEMBER PAKKET✨

‘December Stress?’
Lees
BLOG of op Facebook

‘Aardig te zijn voor jou tijdens de Feestdagen’
Lees
BLOG of op Facebook

‘Wat voor LICHTHEID kan JIJ ZIJN?’ – GRATIS Clearing Audio Loop

Cadeautje!

Dit is een Clearing Audio Loop door mij, Merlijn Wolsink voor meer Lichtheid of nog meer lichtheid tijdens de feestdagen met gebruik van de Access Consciousness® Clearing processen met de Access Consciousness® Clearing Statement.

Wat is de Access Clearing Statement? Een hele coole tool om beperkende energieën en blokkades op te lossen! Wellicht ken je deze ook als de “POC en POD” 🙂

Onderaan deze pagina vind je twee video’s waarin in de werking hiervan uitleg!

‘Hoe werkt zo’n Clearing AudioLoop?’

Al klinkt dit allemaal wellicht wat vreemd, je hoeft deze processen niet te begrijpen en je hoeft ook niet de vragen te beantwoorden die ik in deze clearing loop stel! Deze zijn ontworpen om de energieën van de gedachten, gevoelens en emoties omhoog te halen die jou wellicht beperken, die jou in energie zwaarder maken dan dat JIJ eigenlijk bent of die jou niet toelaten om helemaal jezelf te zijn. Om deze los te laten en te kunnen laten gaan ‘ontcreëren en vernietigen’ we deze met de Access Clearing Statement. Lees HIER meer over de Access Clearing Statement!

‘Wat kan ik merken?’

Het kan zijn dat het even vreemd voelt de eerste paar keren dat je deze loop afspeelt. Dat is normaal en je hoeft nooit iets te laten gaan wat je niet wilt laten gaan.
Hoe vaker je deze AudioLoop luistert of deze op zacht volume of zelfs bijna onhoorbaar laat afspelen, bijvoorbeeld: in een afspeellijst op je telefoon, hoe dieper de clearing zal gaan en hoe dynamischer deze kan werken!

‘Wat moet ik doen?’

Je hoeft er alleen maar naar te luisteren en het te ontvangen! 🙂

DOWNLOAD de GRATIS Clearing AudioLoop HIER!

(je hoeft Dropbox NIET te installeren! Selecteer het bestand vind alleen de knop ‘download’)

Veel luister en clear plezier!

Hoeveel lichter, vrijer en leuker kan jouw kerst nog worden?
Hoe wordt het nog beter dan dat?

Ik heb een twee videos gemaakt waarin ik De Clearing Statement uitleg en mijn eigen eerste ervaring met je deel, die vind je hieronder.

Klik HIER voor een uitgebreide geschreven uitleg van de Access Consciousness® Clearing Statement!


Ik wens jou heerlijke feestdagen toe, in harmonie met alles en iedereen om je heen, met alles wat jij kiest en als de Lichtheid die jij bent! 

Hoe wordt het nog beter dan dat? En wat is er allemaal nog meer mogelijk?

Warme groet,

Merlijn Signature Magic Wand

 

Wat is de Clearing Statement? Merlijn legt het hier uit

Hoe was Merlijn’s eerste ervaring met de Clearing Statement?