Locaties in Den Haag, Scheveningen en Dordrecht
Adres, OV en parkeren

Parkeren en parkeerkosten zijn ten alle tijden de verantwoordelijkheid van de automobilist.

Den Haag – Scheveningen

ADRES Google Maps
Seinpostduin 545
2586 EE Den Haag

OV *
Zoek zelf je reis uit op www.9292.nl
Dichtstbijzijnde tram en bus haltes (vanaf Den Haag Centraal Station en Holland Spoor en Laan van NOI)
TRAM 1: halte Badhuiskade, 1 min lopen | halte Kurhaus en Keizerstraat, ± 5/10 min lopen
TRAM 9: halte Circustheater of Kurhaus is ± 5/10 minuten lopen.
BUS 22: halte Badhuiskade, 1 min lopen | halte Kurhausweg en Keizerstraat, ± 5/10 min lopen
BUS 21 & 23: halte Kurhausweg, ± 5/10 min lopen

Praktijk en Studio: Lourdeskerk Studio (voormalig Omni Centrum) Google Maps

Neem het Circustheater als referentiepunt. (zie de afbeelding hieronder)

ADRES
2e Messstraat 108
2586 XG Den Haag

OV *
TRAM 9 halte Circustheater of Kurhaus
TRAM 1
 halte Scheveningse slag Beelden aan Zee
BUS 21, 22, 23 halte Kurhausweg
BUS 21 
halte Scheveningse slag Beelden aan Zee en Kurhausweg

Zoek je eigen reis even uit op www.9292.nl

PARKEREN in SCHEVENINGEN **

Zie HIER het Parkeerzones en parkeer garages overzicht voor betaald en gratis parkeren.
Je kan hier inzoomen op Scheveningen. Je kan per gebied/zone het tarief en de maximale parkeertijd op straat bekijken door de parkeerzones aan te klikken. Dit kan variëren.

Parkeren in de straten voor de deur van Studio Lourdeskerk (omgeving Circustheater en Kurhaus) is gratis tot 13:00 en is dagelijks betaald parkeren van 13:00 – 24:00, voor periodes van maximaal 2 uur (ook makkelijk op afstand te verlengen met een parkeer app als je die gebruikt: zone 2082).
Parkeren in de buurt op straat parkeren tijdens een daagse trainingen is niet aan te raden aangezien dit zones zijn waar je maar een beperkte tijd (max. 120 of 60 minuten) kan staan.

Met een parkeer betaalapp  **(Yellowbrick / Parkline etc.) kan je ook maximaal 120 minuten (sommige delen 60 minuten) betalen. Vervolgens moet je weer 120 minuten wachten voordat je deze weer kan verlengen.

Betaalde Parkeergarages in de buurt zijn Gevers Deynootplein (Kurhaus) en Nieuwe Parklaan (Circustheater) waar je onbeperkt kan staan.

GRATIS PARKEREN

Zie HIER* het Parkeerzones en parkeer garages overzicht voor betaald en gratis parkeren

* klik op deze pagina’s de verschillende zones aan en bekijk in de zijbalk op welke tijden voor deze zone betaald straatparkeren geldt.

Gratis parkeren kan heel de dag in omgeving Westbroekpark, op en om de Nieuwe Parklaan en Badhuisweg, in het gebied van de richting de scheveningse bosjes (vanaf de locatie gezien: vanaf de nieuwe Duinweg), Cremer weg en Westbroekpark, ± 10/15 minuten lopen, of een paar haltes Tram 9 vanaf de Wagenaarweg of Nieuwe Duinweg. – Google Maps

Gratis parkeren vlakbij het Seinpostduin kan tot 13:00 op de Jurriaan Kokstraat en de Badhuiskade (niet de Havenkade) en de zones die dat aangeven. Parkeren op het Seinpostduin zelf is niet handig omdat je hier maar 1 uur maximaal betaald mag staan.

Dagelijks tot 18:00 gratis parkeren kan in Scheveningen Haven. Dit is op de Dr. Lelykade, Schokkerweg en Zeesluisweg. Als je voor een dag Class komt, kan je na het parkeren ter plekke al betalen in de automaten OF op voorhand al je parkeer app instellen om om 18:00 aan te gaan. Let hierbij op het zone nummer dat je gebruikt. In deze zones is er (nog) geen limiet op de parkeer duur, zolang je maar betaalt tussen 18:00 en 24:00 uur. De bushaltes rond de Haven zijn halte Duinstraat en Statenlaan waar je met bus 22 richting Duinzicht een paar haltes naar bushaltes Scheveningse Slag/Beelden aan Zee (Studio Lourdeskerk) of Badhuiskade (Seinpostduin) kan reizen met gebruik van jouw OV-Chipkaart.

* Zoek zelf je reis uit op www.9292.nl

** Wijzigingen voorbehouden. Parkeren, parkeerkosten en parkeerboetes zijn altijd de verantwoordelijkheid van de automobilist.

OVERNACHTEN IN SCHEVENINGEN

Wil je alvast jouw overnachting boeken?
Hier vind je een paar suggesties, je kan natuurlijk zelf ook even googlen:

LAST MINUTE aanbiedingen op scheveningen.com

EasyHotel Scheveningen

Aquarius Hotel

AirBnb

Emma aan Zee

BedandBreakfast.nl

HotelSpecials.nl

Booking.com

Jorplace Hostel, Keizerstraat

Trivago.nl

Dordrecht

Van der Linden, Body & Mind Wellness  Relaxed.nu – Google Maps

ADRES
Johan de Wittstraat 160
3311 KJ Dordrecht

OV *
Vanaf het Dordrecht Centraal Station is het een paar minuten lopen.

Bushalte Dordrecht Centrum is schuin voor de deur.

PARKEREN **

Zie HIER het Parkeerzones en parkeer garages overzicht voor betaald en gratis parkeren, even inzoomen op Dordrecht Centrum

Bij deze locatie is het betaald parkeren van 12.00u tot 17.00u (€1,70 per uur – ongeveer € 8.50 totaal). Deze parkeeroptie geldt niet voor de strook recht voor de ingang van Relaxed (zone 7812 = max 40 min. zodoende niet aan te raden) Aan de overkant van de straat in het plantsoen en in de zijstraten is met gemak te parkeren. De andere parkeerzones zijn wel voor de hele dag en die kan je dus ‘s morgens vroeg meteen in gebruik nemen middels betaling bij de parkeer automaat of via een parkeer betaalapp je **(Yellowbrick / Parkline etc.)

GRATIS PARKEREN kan op de Mauritsweg (gebruik je navigatie) ter hoogte van de Johan Willem Frisostraat Google Maps. Loop dan door het Weizichtpark richting de achterkant van het station – loop onder het station door – voor eruit rechtdoor de stationsweg op – deze loopt over in de Johan de Wittstraat met aan de Rechterkant nr. 160b. Dit is max. 10 minuten lopen. Neem in dit geval je OV-kaart mee voor vrije doorgang onder het station door. Als je geen OV kaart hebt kan je door het tunneltje aan het begin van de Mauritsweg, bij de Dubbeldamseweg-Zuid Google Maps. Dit is iets langer lopen.

Adres Praktijkruimte Emobalans (niet beschikbaar meer voor sessies met Merlijn) Google Maps

ADRES
Boris Pasternakerf 30
3315 BP Dordrecht

OV *
Zoek zelf je reis uit op www.9292.nl

BUS 5 halte Jean-Paul Sartre erf in Dordrecht, ± 2/3 minuten lopen.
Deze gaat vanaf Dordrecht Centraal Station

Vanaf halte Jean-Paul Sartre erf daar met de richting van de bus meelopen Blijf aan de rechter kant van de weg, de kant waar je uitgestapt bent. Loop over de stoep langs de twee galerijflats en het huizenblok, passeer het water aan de rechter kant, steek het fietspad over, dan de eerste rechtsaf, tussen de flat en de parkeerplekken door het plein op: het het eerste huizenblok aan de rechterkant, nr. 30.

Vanaf NS station Dordrecht Stadspolders is het ±15 min. lopen naar de locatie Google Maps

PARKEREN **
Parkeren in de buurt van de locatie is (nog steeds) gratis parkeren. De locatie is gelegen aan een pleintje met parkeerplekken. Mochten deze vol zijn dan kan je in andere straten en pleintjes in de wijk Parkeren

* Zoek zelf je reis uit op www.9292.nl

** Wijzigingen voorbehouden. Parkeren, parkeerkosten en parkeerboetes zijn altijd de verantwoordelijkheid van de automobilist.