Merlijn Wolsink

Locaties in Nederland

Locaties in Den Haag, Scheveningen en Dordrecht
Adres, OV en parkeren

Parkeren en parkeerkosten zijn ten alle tijden de verantwoordelijkheid van de automobilist.

Den Haag – Scheveningen

ADRES Google Maps
Badhuisweg 55A
2587 CC Den Haag

OV *
Zoek zelf je reis uit op www.9292.nl
Dichtstbijzijnde tram en bus haltes (vanaf Den Haag Centraal Station en Holland Spoor en Laan van NOI)
Tramlijn 9: halte Nieuwe Duinweg, Circustheater of Kurhaus is ± 2/5 minuten lopen.
Tramlijn 1: halte Kurhaus, ± 5 min lopen
Buslijn 21: halte Stevinstraat(Oost) is voor de deur
Buslijk 22 & 23: halte Gentsestraat, ± 3 min lopen

Praktijk en Studio: Lourdeskerk Studio (voormalig Omni Centrum) Google Maps

Neem het Circustheater als referentiepunt. (zie de afbeelding hieronder)

ADRES
2e Messstraat 108
2586 XG Den Haag

OV *
TRAM 9 halte in de buurt: Circustheater of Kurhaus
TRAM 1
 halte Scheveningse slag Beelden aan Zee
BUS 21, 22, 23 halte Kurhausweg

Zoek je eigen reis even uit op www.9292.nl

PARKEREN in SCHEVENINGEN **

Per januari 2018 is het NIET meer gratis parkeren in Scheveningen Haven, WEL nog omgeving Westbroek park EN de gehele Strandweg  in de winterperiode (de weg die aan het strand ligt en vanaf de tramhalte Strandweg eindhalte tram 1 richting de haven loopt – nodigt ook uit voor een mooie wandeling)

Zie HIER het Parkeerzones en parkeer garages overzicht voor betaald en gratis parkeren, even inzoomen op Scheveningen. Je kan per gebied het tarief en de maximale parkeertijd op straat bekijken door de parkeerzones aan te klikken.

Parkeren in de straten voor de deur is gratis tot 13:00 en is dagelijks betaald parkeren van 13:00 – 24:00, voor periodes van maximaal 2 uur voor €2,10 (ook makkelijk op afstand te verlengen met een parkeer app als je die gebruikt: zone 2082).
Parkeren in de buurt op straat parkeren tijdens een daagse trainingen is niet aan te raden aangezien dit zones zijn waar je maar een beperkte tijd (max. 120 minuten) kan staan.

Met een parkeer betaalapp  **(Yellowbrick / Parkline etc.) kan je ook maximaal 120 minuten (sommige delen 60 minuten) betalen. Vervolgens moet je weer 120 minuten wachten voordat je deze weer kan verlengen.

Betaalde Parkeergarages in de buurt zijn Gevers Deynootplein (Kurhaus) en Nieuwe Parklaan (Circustheater)

GRATIS parkeren kan op en om de Nieuwe Parklaan en Badhuisweg, in het gebied van de richting de scheveningse bosjes (vanaf de locatie gezien: vanaf de nieuwe Duinweg), Cremer weg en Westbroekpark, ± 10 minuten lopen, of een paar haltes Tram 9 vanaf de Wagenaarweg of Nieuwe Duinweg. Google Maps

 

Dordrecht

Adres Praktijkruimte Emobalans &
Access Bars Classes voor minder dan 8 personen Google Maps

ADRES
Boris Pasternakerf 30
3315 BP Dordrecht

OV *
Zoek zelf je reis uit op www.9292.nl

BUS 5 halte Jean-Paul Sartre erf in Dordrecht, ± 2/3 minuten lopen.
Deze gaat vanaf Dordrecht Centraal Station

Vanaf halte Jean-Paul Sartre erf daar met de richting van de bus meelopen Blijf aan de rechter kant van de weg, de kant waar je uitgestapt bent. Loop over de stoep langs de twee galerijflats en het huizenblok, passeer het water aan de rechter kant, steek het fietspad over, dan de eerste rechtsaf, tussen de flat en de parkeerplekken door het plein op: het het eerste huizenblok aan de rechterkant, nr. 30.

Vanaf NS station Dordrecht Stadspolders is het ±15 min. lopen naar de locatie Google Maps

PARKEREN **
Parkeren in de buurt van de locatie is (nog steeds) gratis parkeren. De locatie is gelegen aan een pleintje met parkeerplekken. Mochten deze vol zijn dan kan je in andere straten en pleintjes in de wijk Parkeren.

Van der Linden, Body & Mind Wellness  Relaxed.nu – Google Maps

ADRES
Johan de Wittstraat 160
3311 KJ Dordrecht

OV *
Vanaf het Dordrecht Centraal Station is het een paar minuten lopen.

Bushalte Dordrecht Centrum is schuin voor de deur.

PARKEREN **

Zie HIER het Parkeerzones en parkeer garages overzicht voor betaald en gratis parkeren, even inzoomen op Dordrecht Centrum

Bij deze locatie is het betaald parkeren van 12.00u tot 18.00u (€ 8.50 totaal). Deze parkeeroptie geldt niet voor de strook recht voor de ingang van Relaxed (zone 7812 = max 30 min. zodoende niet aan te raden) Aan de overkant van de straat in het plantsoen en in de zijstraten is met gemak te parkeren. De andere parkeerzones zijn wel voor de hele dag en die kan je dus ‘s morgens vroeg meteen in gebruik nemen middels betaling bij de parkeer automaat of via een parkeer betaalapp je **(Yellowbrick / Parkline etc.)

GRATIS PARKEREN kan op de Mauritsweg (gebruik je navigatie) ter hoogte van de Johan Willem Frisostraat Google Maps. Loop dan door het Weizichtpark richting de achterkant van het station – loop onder het station door – voor eruit rechtdoor de stationsweg op – deze loopt over in de Johan de Wittstraat met aan de Rechterkant nr. 160b. Dit is max. 10 minuten lopen. Neem in dit geval je OV-kaart mee voor vrije doorgang onder het station door. Als je geen OV kaart hebt kan je door het tunneltje aan het begin van de Mauritsweg, bij de Dubbeldamseweg-Zuid Google Maps. Dit is iets langer lopen.

* Zoek zelf je reis uit op www.9292.nl
** Parkeren, parkeerkosten en parkeerboetes zijn altijd de verantwoordelijkheid van de automobilist.