12540609_10153160563651213_536396158564480942_nDe Kracht van Zaden

Wat is er nog meer mogelijk voor het lichaam?

Om RAIN producten te bestellen of om zelf RAIN PARTNER in mijn TEAM te worden, klik op:

www.myrainlife.com/merlijnwolsink

RAIN kreeg recentelijk het BSCG-keurmerk, de gouden standaard voor de certificering van voedingssupplementen. Lees het artikel hier!

Wil je op de hoogte gehouden worden van RAIN meetings om meer te weten te komen over de producten en de RAIN business? Stuur een mail!

 

Energie en lichtheid

Ware, pure voeding en minder substantie

In de zomer van 2015 na flink ziek te zijn geweest, vroeg ik om iets nieuws voor mijn lijf. Iets waarmee ik het met minder substantie meer kan voeden.

Met al mijn dagelijkse energie werk heb ik graag een ‘licht’ lijf. Ik merkte dat ‘genoeg’ eten om voldoende voedingstoffen binnen te krijgen, mijn lichaam trager en zwaarder maakte dan dat het hoeft te zijn en zwaarder dan dat het wil zijn.

Als kind at ik ook al weinig, tot dat ik professioneel ging dansen en zelfs toen merkte ik dat ik vaak te veel moest eten om waar mijn lijf om vroeg aan voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit maakte mijn lijf zwaar en het gebruikte veel energie om dit allemaal te verteren.

Supplementen, organisch en synthetisch waren niet mijn favoriet en nam ik toch omdat ik ergens wist dat mijn lijf meer nodig had.

Ik merkte dat met ‘licht’ eten mijn lijf eigenlijk meer nodig had dan alleen de benodigde zouten, suikers, water en energie. Het schreeuwde om iets anders, iets puurs en super voedzaams.

Merlijn praat met Elenoor Meijer over persoonlijke ervaring met RAIN Soul en Core (Engelstalig)

RAIN – Het zit allemaal in de zaden…

Een zaadje bevat van binnen een hele plant voordat deze spruit. Het is niet toevallig, dat zaadjes, het kleinste deel van de meeste planten, de meest robuuste vorm van de voedingsstoffen voor planten bevatten en de basis zijn van al de producten van Rain International.

Rain behoudt de krachtige voordelen van zaden door gebruik te maken van een koude persing zodat voedselrijke oliën en meel uit zaden kunnen worden gewonnen zonder gebruik te maken van chemicaliën en hoge warmte (die de voedingswaarde effectief kunnen doen verminderen). De door Rain toegepaste verwerkingsmethode levert de hoogste kwaliteit bestanddelen op met de meest krachtige voordelen.

 

Mijn ervaring met Rain SOUL & CORE

Voedzame voeding was altijd al belangrijk voor mij, en nu al helemaal.

Ik gebruik nu ruim 3 maanden SOUL en CORE, ontwikkeld door Rain en ik ben heel blij met hoe mijn lijf zich voelt.

  • Ik word elke dag ruim voor de wekker wakker
  • Mijn huid is veel zachter en gladder – zeer merkbaar
  • Mijn haar is dikker geworden
  • Mijn lijf voelt licht en sterk

Elk zakje lijkt een soort van super puur elixer dat direct opgenomen wordt in en door mijn hele lichaam. Het is krachtig in zijn werking EN zacht en gemakkelijk voor mijn lichaam, wat ik bij andere supplementen vaak niet zo ervoer.

Als je weet wat er allemaal in zo’n zakje zit wat door koude persing al zijn vitaliteit behoud, is het ook qua kosten zeer voordelig als je ziet wat er allemaal in verwerkt is. De ‘ORAC’ anti-oxidanten waarden is extreem hoog per pakje.

Ik heb SOUL en CORE aan mijn dagelijkse eten toegevoegd.

SOUL inhoudIk merk vanzelf wanneer mn lijf er om vraagt. Dat kan zijn 1 of 2 zakjes per dag, of een dagje niet. Ik vraag mijn lijf om me aan te geven wanneer het er behoefte aan heeft.

SOUL

Rain SOUL is ontwikkeld om kinderen die behandeld zijn met chemotherapie snel te laten herstellen. De resultaten waren zo verrassend dat SOUL beschikbaar is gemaakt voor iedereen.

SOUL is gemaakt middels een koude persing van diverse zaden en toevoeging van lichaamseigen suiker. SOUL bevat het antioxidant equivalent van 8-10 stuks porties fruit, 8-10 porties groente en 2-3 porties gezonde vetzuren. SOUL heeft een ORAC Score (Oxygen Radical Absorbance Capacity) van 8.990 per zakje. Dat is ongekend hoog en wordt door geen enkel ander voedingssupplement benadert. Ons lichaam staat bloot aan radicalen; van buiten af, via (lucht)verontreiniging en straling en van binnenuit door tal van oxidatieve processen. Het totale verouderingsproces en tal van degeneratieve ziektebeelden (artritis, reuma, staar, arteriosclerose, pigmentvlekken en andere) worden toegeschreven aan schade door radicalen. Soul gaat de strijd aan met deze radicalen en u bent daarbij de winnaar.

SOUL is getest en gecertificeerd door het onafhankelijke “Brunswick Labs”.

SOUL inhoud 02

Er zijn vele redenen om SOUL te gebruiken. Dit zijn er slechts enkele: Vermindert ontstekingsprocessen, vertraagt veroudering van cellen, toename van energie, prestatie en uithoudingsvermogen etc.

Ervaar het zelf en bestel een pakket SOUL. SOUL heeft een 30 dagen niet goed 100% geld terug garantie.

Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. In zaad zit de ziel van iedere plant of vrucht; het is de basis van het leven.

CORE

12729106_10153214660881213_2431655149374828178_n

Rain CORE bevat zaden van Mariadistel en veenbes (cranberry), bekend om zowel hun ontstekingswerende eigenschappen als eigenschappen die ten goede komen aan het DNA.

Daarnaast kunnen chlorella en aloë vera je nieren, huid en je spijsvertering ten goede komen, en ook je immuunsysteem stimuleren. Zaden zijn de onbezongen helden in het gezonde voedsel dat we elke dag zouden moeten eten, en ze zijn de hoofdbestanddelen van dit opmerkelijke product van Rain CORE.

Rain International on Vimeo.

Bestellen, gebruiken en Rain PARTNER worden

Mensen vragen “Hoe weet ik dat dit werkt?”
Ik zeg “Zou je lijf het zelf willen proberen?”

Iedereen kan Rain producten bestellen via

www.myrainlife.com/merlijnwolsink

Via deze link worden je producten thuis afgeleverd en zijn ze ook nog eens stuk goedkoper!

Er is ook de mogelijkheid om Rain PARTNER worden. Dit is zeker nu zeer interessant, aangezien RAIN als bedrijf nog erg jong is in Nederland. Buiten dat heeft Rain een revolutionaire aanpak en bedrijfsstructuur die een bijzondere manier van creëren mogelijk maakt.

Youtube Playlist

Testimonials

Engelstalig

Nederlandstalige Testimonials Facebook Pagina 1

Nederlandstalige Testimonials Facebook Pagina 2

SOUL Magic

Neem Contact op!

Voor meer info over het product en de zakelijke mogelijkheden kan je hier lezen en bekijken.

www.myrainlife.com/merlijnwolsink

Upline User ID: 233729
Sponsor Name: Merlijn Wolsink

Wat is er nog meer mogelijk voor ons lichaam?

Disclaimer: Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekte. Raadpleeg met ziekte of fysieke klachten een dokter.

Binnenkort voor sporters en atleten: RAIN Form

12729029_10153215430451213_7166398595487790515_n

trio

10402930_10153269902286213_7455711505858838355_n 10456055_10153232029726213_789262291494014448_n[:]