Nieuwsgierig?

Ontvang meteen de eerste 8 DELEN van deze Challenge!

Kom erbij in het Telegram Kanaal voor

de nieuwe Challenges en Calls die nog gaan komen!

Uitgebreide heldere instructies ontvang je na aanmelding

Are you IN…?

Meld je hieronder aan!

Ps: het is gratis 🙂

(Het Telegram Kanaal bevat alleen berichten van Merlijn & team én heeft een losse chatfunctie – geen ‘overwhelm’, maar keuze!)

BENIEUWD..?

KOM ERBIJ EN MELD JE AAN!

Money Challenge (#10)

Algemene voorwaarden | AVG Privacy Policy

Dankjewel voor jouw aanmelding!

Wat tof dat je er bij bent!

De mail met alle informatie, is onderweg!

1. Check je INBOX én de SPAMbox, andere e-mailfolders voor de Emails

2. Klik op de Link in de bevestigingsemail!
(dit als je nog niet in het e-mail systeem staat)

3. Sla ‘ teammerlijn@handsonaccess.nl ‘ op als veilig/bekend contact
zodat je alle mails ontvangt die voor jou bedoeld zijn! Als je gebruik maakt van een mail programma of app op Mac of Windows, is het raadzaam om ook even in te loggen op de webmail en aldaar het contact toe te voegen aan jouw contactenlijst.
(zéker als je gebruik maakt van een gratis email server zoals GMAIL/HOTMAIL o.i.d.)

Als je dan nog niets vindt of ontvangt, kan het zijn dat je jezelf ooit uitgeschreven hebt, jouw e-mail adres niet correct is ingevuld, of iets anders!
Neem dan contact op! E-mail: teammerlijn@handsonaccess.nl

Tot snel in het Telegram Channel!

OORSPRONKELIJKE UITNODIGINGEN

Over Merlijn

Certified Facilitator | Performing Artist | Best-selling Author

Merlijn heeft altijd al een kracht gehad om verandering teweeg te brengen. Met zijn achtergrond in de creatieve podiumkunst is het toneel altijd een plek geweest waarvan hij de wereld kan inspireren.

Zijn krachten liggen in energie transformatie, op natuurlijke wijze de spanning uit lichamen halen, het laten veranderen van vaste en diepgewortelde oordelen en zijn cliënten te versterken om met gemak hun leven te navigeren met alle energieën die daar dagelijks bij komen kijken. Sinds 2011 is hij actief werkzaam met de Access Consciousness™ tools en hij is ook veel gevraagd facilitator voor zorg- en medische professionals, lichaamswerkers en andere coaches.

Merlijn is niet de enige bijdrager aan zijn werk. Miss Magic Merlot – zijn Drag persona – draagt bij op een minder serieuze en meer experimentele, creatieve en expressieve manier en brengt de vreugde en het plezier nog meer tot leven.

Zijn cliënten hebben depressie en langdurende lichaamspijnen weten te veranderen, en oude of acute blessures kunnen helen. Ook hebben velen veel geleerd om hun eigen lichaam en leven te omarmen én ontvangen.