[:nl]

Organisatie: Simone Bakelaar, Bliss You
info@bliss-you.nl 06-20600183 www.bliss-you.nl

14 – 17 Juni 2018

Meld je aan onderaan de pagina!

~ Wanneer je je aanmeld dien je eerst account aan te maken op de nieuwe AccessConsciousness.com website. Als je eerder een Access Class afgerond hebt en door de Facilitator aangemeld bent bij Access Consciousness moet je al een account hebben met één e-mail adres daaraan gekoppeld. Als je niet weet welke email dat is, neem dan contact op met de desbetreffende facilitator ~

Wat zeggen anderen over Access Bars & Foundation met Merlijn?

Lees hier meer Testimonials over de Access Foundation Class met Merlijn

Lees hier meer over Merlijn Wolsink, Access Consciousness® Certified Facilitator


“Het was werkelijk fantastisch, levens veranderend. Merlijn volgt en leidt feilloos de energie van de class en is zeer bewust aanwezig met alle deelnemers en heeft extreem veel kennis over het werk van Access Consciousness. Hij weet altijd welke volgende vraag te stellen. Ik raad iedereen aan om Merlijn’s classes te nemen! Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn, maar zoveel beter.” – Amy

 

“Inzicht na inzicht valt me nog steeds in en alles blijft veranderen en verbeteren om mij heen! Wat een fantastische dagen en wat een rijk gevoel van mezelf zijn!”

 

“Wow, wat een intense dagen. Ik moest er even van bijkomen en ben blij dat ik het gekozen heb. Ik blijf mezelf verbazen!” – George

 

“Ik vond Merlijn heel fijn. Hij is heel snel en heel alert. Ik heb hele bijzondere, bewuste momenten gehad zoals, “oh, wow, zit dat zo in elkaar?” Het heeft me heel veel gegeven, ik ben heel dankbaar.
Ik zou het zeker aanbevelen. Hier is nog zoveel mogelijk, tijdens foundation merk je echt de shift in het uur en op de dag en aan het einde voel je je heel wakker en heb je er gewoon zin in!” – Geeske

 

“Access is learning me to be in allowance of ALL of me and my body. What a great gift. And you are such an amazing Facilitator!” – Suzy

 

“Mindblowing!! Fantastisch! Op naar endless possibilities. Thanks Merlijn Wolsink en iedereen van de class” – Peter

 

“Ik ben zoveel meer in toelating van andermans keuzes nu. Heel bijzonder!” – Chris

 

“Life changing class en wat een geweldige facilitator is Merlijn Wolsink. Ik raad iedereen aan om bij hem een class te volgen. Hij is een fijn persoon en heel erg betrokken bij al zijn deelnemers, heeft mij echt zoveel meer geleerd en gegeven dan ik ooit voor mogelijk hield.”  – Martine

 

“Ik voel me al heel anders, vanochtend had ik zin om makeup op te doen, hebben er twee leuke mannen naar me gelachen en knipoog, heb ik anders nooit!” – Marijke

 

“Merlijn, ik knal uit elkaar van enthousiasme hierover. Wat is er allemaal nog meer mogelijk en wat kan ik ZIJN? Ik kijk uit naar de volgende class…heb al gekozen” – Angelique

Access Consciousness® heeft praktische tools om meer te creëren dan de beperkingen van de wereld. Door vanuit een totaal ander gezichtspunt te kijken naar de uitdagingen van het leven wordt het gemakkelijk om wat dan ook te veranderen. Om je door iets te laten belemmeren moet je functioneren vanuit on- of antibewust zijn. Dus in plaats van dat… wat kan je anders kiezen?

Access “The Foundation” Class – 4 Dagen

Deze Class ontdoet het fundament van beperkingen waar vanuit je dacht te moeten functioneren en leven, alsof je geen andere keuze hebt!
foundation-square
Deze class is een intensieve 4-daagse verkenning van wat er nog meer mogelijk is. (Dit is de class die voorheen Foundation en Level 1 genoemd werd.)

De Foundation Class creëert een besef van de fundering van bewustzijn dat je nog niet in je leven gebruikt hebt en het geeft je de capaciteit om totaal andere dingen te kiezen waartoe je nog niet eerder in staat was om ze te kiezen.

Door vanuit een totaal ander gezichtspunt te kijken naar de uitdagingen van het leven, wordt het gemakkelijk om wat dan ook te veranderen. Om je door iets te laten belemmeren moet je functioneren vanuit een mate van on-bewustzijn of anti-bewustzijn. Dus in plaats van hetgeen je anders zou kunnen kiezen?

In De Foundation begin je te ontdekken welke gezichtspunten en zienswijzen je belemmeren en dat wanneer je ze zou veranderen het jou zou toelaten te functioneren vanuit vragen, keuze, mogelijkheden en bijdrage.

Als je alles zou kunnen kiezen, wat zou dat dan zijn? Wat als je een leven kon leven waarin je niet langer het effect van deze realiteit bent?

De class biedt je honderden Tools inclusief enkele Hands-on bodyprocessen die je in staat stellen alles te veranderen dat niet meer werkt voor jou.

Je maakt uitgebreid kennis met de elementen van intimiteit, relaties, seks, geld, jouw verbondenheid met de aarde en jouw eigen vermogen om te helen.
De grootste potentie is de mogelijkheid om alles te kunnen veranderen en transformeren.
Ook zal je je gewaar worden van hoe het is om werkelijk het leven te creëren zoals jij dat wenst. Wat als je alles waar je naar verlangt met gemak kan genereren en in bestaan kan brengen?

Lees en bekijk hier meer over de Foundation Class

thumb_IMG_6260_1024Plaats: Heiloo
Locatie: Het Maalwater 9a 1852 RH Heiloo

Wanneer: 14 – 17 Juni 2018 – 4 Dagen
Tijd: 10.00 – 18.00 uur
Investering in jou: €1400,- (herhaling binnen een jaar 50%. Vanaf 1 januari 2018 vastgesteld door Access Consciousness.)
Pre-requsites: Access Bars®

You’ve gotta have faith in yourself that you have the ability to create.
~ Gary Douglas

Ben jij er klaar voor om te gaan creëren voorbij aan jouw eigen verwachtingen?
En… om meer van jou zelf te zijn dan je ooit eerder was?
Is het nu de tijd?

Meld je HIERONDER aan!

Neem voor meer info en vragen contact op met Simone Bakelaar!
info@bliss-you.nl 06-20600183 www.bliss-you.nl 

Heb jij al een Account op www.accessconsciousness.com? Heb je al eerder aangemeld voor een Access Bars Class? Gebruik dan aub. dezelfde NAAM en EMAIL voor deze aanmelding! Dat voorkomt dat er meerdere accounts ontstaan. Wij zullen je toevoegen aan de Access Database als deelnemer van de Foundation Class.

Attentie! Je ontvangt direct na aanmelding een automatische e-mail met informatie. Zorg dat je teammerlijn@handsonaccess.nl in je veilige lijst hebt staan.

 • Voornaam(*)
 • Achternaam(*)
 • Email (*) (Belangrijk! Controleer aub. of dit correct is)
 • Ik meld me aan voor de Access Foundation Class op:(*)
 • Heb je een Access Bars Class afgerond?:
 • Adres(*)
 • Postcode(*)
 • Woonplaats(*)
 • Land(*)
 • Telefoonnummer(*)
 • Bedrijfsnaam en/of naam voor op de factuur (indien van toepassing)
 • Ben je bekend met Access Consciousness®?(*)
 • Hoe heb je over deze workshop gehoord?(*)
 • Ik ga akkoord met audio opname van deze workshop waarop mijn stem te horen kan zijn(*)
 • En check je e-mail!

Als je deze e-mail niet ontvangen hebt, neem dan aub. contact op via teammerlijn@handsonaccess.nl of info@bliss-you.nl
Voor GMAIL gebruikers: check na aanmelding aub direct je SPAM/ongewenste e-mail box!

Klik HIER om vooraf te betalen via de Webshop!

Nog wat praktische weetjes

Deze training wordt gefaciliteerd door Merlijn Wolsink, Access Consciousness® Certified Facilitator (CF of CFMW).

De prijs van deze workshop is inclusief handleiding, opnames van de workshop, thee, koffie en versnaperingen.

Heb je deze trainingen al gedaan en wil je deze herhalen? De 50% herhalingsprijs geldt binnen een jaar na afronding van de trainingen met een gecertificeerd Access Consciousness Facilitator. De geldende prijs is 50% van de huidige volle prijs.
Neem contact op met Merlijn over het herhalen van Classes uit 2015.

Je hoeft maar een (1) Bars Class gedaan te hebben om deel te nemen aan de Foundation Class!

Kinderen van 15 jaar en jonger mogen Gratis deelnemen samen met een betalende volwassene en in overleg met de Facilitator. Zij ontvangen geen handleiding. 16-17 Jarigen betalen 50% en ontvangen wel een handleiding.

NOTE: Vraag jouw kind aub. wel of zij er zelf willen zijn en mee willen doen. Er is geen oppas aanwezig elke ouder moet zelf ook de Class volledig mee kunnen doen en elke ouder heeft zelf de verantwoording voor zijn of haar kind.

Na aanmelding dient €100,- aanbetaling te worden gedaan om deelname te bevestigen.

Vragen? Is geld een uitdaging? Neem gerust contact op.

Wil jij meer GELD creëren voor deze 4 magische dagen?
Lees ook Merlijn’s BLOGS over geld creëren voor de Class

[:]