[:nl]De NIEUWE Access Consciousness™ Website[:]2018-04-06T12:24:33+00:00

[:nl]

Een ACCOUNT maken op de Access Website en je AANMELDEN voor Classes

Nieuwsbrief van Access Consciousness™ – aangevuld voor de Classes van Merlijn Wolsink en Renée Brillemans

New Website Banner

De nieuwe www.accessconsciousness.com site is op dit moment deels vertaald in het Duits, Frans, Spaans, Zweeds, Italiaans, Turks, Japans en versimpeld Chinees. Access zal hier zo snel mogelijk extra pagina’s en talen, waaronder Nederlands, aan toevoegen. Om de site in een andere taal te kunnen verkennen, klik je op “choose language” (kies taal) in de rechter bovenhoek.

AANMELDEN VOOR EEN CLASS VERGT EEN PERSOONLIJK ACCOUNT

Deze nieuwe site is gemaakt met een inlog-gedeelte waar je de classes kunt zien waarvoor je je hebt opgegeven, waar je kunt betalen voor toekomstige classes, en waar je kunt zien naar welke classes je al bent geweest. Je kan dit zien als een account bij een webshop.

Als je dit wilt bekijken, ga dan naar de site en maak een account aan. Het is gemakkelijk! De stappen vind je hieronder.

HEB JIJ JE EERDER AANGEMELD MET VERSCHILLENDE EMAILS ADRESSEN ?
Als jij in het verleden meerdere email adressen/namen hebt gebruikt om jezelf aan te melden voor Access Classes, dan heb je waarschijnlijk meerdere accounts die automatisch gegenereerd zijn! Deze moeten samengevoegd worden zodat alles onder een naam, e-mail, account komt te staan.

Vul dan alvorens de Facilitators te mailen HIER jouw de vraag (‘Ticket’) in om jouw account gegevens op te halen en jouw accounts samen te brengen. Kies “Account / Duplicate Account”

Het is handig als je de data en facilitators vermeld waar je eerder een Class bij gevolgd hebt EN het email adres wat je aan jouw Access Account gekoppeld wilt hebben.

Voorbeeld: “Hello, I seem to have multiple accounts. My name is …  The Classes that I have done are …. on date … with facilitator … The email address that I would like to use for my Access account is …  Could you merge my accounts into one account for me? Thank you! Kind regards … “

Nog niet alle Facilitators hebben hun Access Account georganiseerd. Als jouw (Bars) Facilitator jou nog niet aangemeld heeft, dient hij/zij dat per ommegaande te doen.

ACCOUNT CREËREN – HOE MAAK JE EEN ACCOUNT AAN?

Als je problemen hebt om een account te creëren: Access is er om je te helpen!

Hieronder staat de meeste informatie beschreven.

Bezoek anders de Login Help Pagina, onze Support Pagina, of email customerservice@accessconsciousness.com voor assistentie.

Als je nog NIET in de Access database staat kan je hieronder zien hoe je een account aanmaakt !

Als je al WEL in de Access database staat en je voor de eerste keer inlogt op de nieuwe website, dan is het belangrijk dat je het e-mail adres en de naam gebruikt die al bekend is bij Access. Dus:

  • het e-mail adres waarop je de e-mails van Access ontvangt
  • of het e-mail adres waar jij je jezelf voor vorige classes mee hebt aangemeld
  • of het e-mail adres waarmee jouw facilitator een account voor jou heeft aangemaakt

Je kan jouw eigen persoonlijke account details verkrijgen, door op “I forgot my pasword” te klikken bij het inloggen.

INLOGGEN

  • Ga naar www.accessconsciousness.com
  • Ga naar “Log in” in de bovenbalk van de pagina
  • Klik op “Create a New Account” (Maak een nieuw account aan)
  • Vul al je gegevens in: Gebruik alsjeblieft de naam en het e-mail adres dat je eerder gebruikt hebt om je account aan te maken. Op deze manier zal je nieuwe account verbonden zijn aan je huidige gegevens in ons systeem.

NOTE 1: Als het systeem zegt: “Don’t we know you?” (“Kennen we jou al?”) volg dan alsjeblieft de stappen om je username (gebruikersnaam) en pasword (wachtwoord) te resetten.

!!! Maak alsjeblieft geen nieuw account aan met een ander e-mail adres als het systeem jou al herkent !!!

NOTE 2: Als je op meerdere e-mail adressen emails van ons ontvangt, dan heb je waarschijnlijk 2 of meer accounts. Het is het beste als we dat meteen voor jou samenbrengen.

Laat het ons aub. weten door jouw vraag en opmerking in dit formulier in te vullen en op te sturen. Dan zullen we jouw accounts samenvoegen tot één account in ons nieuwe systeem.

Als jouw engels niet toereikend is kan je iemand vragen om je even te helpen of contact opnemen met de de facilitators waar je een class bij gevolgd hebt of waar je een class bij gaan volgen.

HOE MELD IK ME AAN VOOR EEN CLASS?

  • Als je eenmaal een account hebt en ingelogd bent hoef je alleen maar op “Attend in Person” te klikken bij de Class waar jij je voor aan wilt melden.
  • Vervolgens vul je in het formulier alle vragen en velden in en klik je op “Add to My Classes“.
  • Daarna ontvang je automatisch een mail bevestiging (check ook je spam box) met de betaal informatie – je kan de betaaloptie op de Access website nu negeren. Als je niet meteen alle informatie ontvangt neem dan aub even contact op met teammerlijn@handsonaccess.nl

Hoe wordt het nog beter dan dat?

CLASS PRIJZEN EN HERAALPRIJZEN
Als je inlogt op de site en je wil aanmelden voor een Class, zou je jouw exacte prijs kunnen zien voor elke class afzonderlijk, en herhaal-prijzen als die op jou van toepassing zijn, evenals de prijs die voor jouw land geldt (Nederland hanteert de volledige bedragen).

Als de prijs verschijnt niet klopt (omdat je bijvoorbeeld de helft voor een class zou betalen omdat je deze herhaalt) kan het zijn dat je account nog niet volledig is, of dat je meerdere accounts hebt. Neem daar voor aub. ZELF contact op met het Access Consciousness Team door een bericht achter te laten op deze dit formulier met de vraag of je jouw gegevens bekijken en samenvoegen. (Heb alsjeblieft een paar dagen geduld. Je vraag zal zo snel mogelijk behandeld worden.)

HELP ACCESS OM DE SITE TE VERBETEREN!
Er zitten nog wat storingen in het nieuwe systeem. Als je fouten tegenkomt of als je op één of andere manier moeite ondervindt met het systeem, stuur dan alsjeblieft je vragen in met behulp van dit formulier. (Heb alsjeblieft geduld als je in de eerste weken een formulier instuurt. We zullen zo snel mogelijk door de formulieren heen gaan.)

We hopen dat je veel plezier zult hebben bij het ontdekken van de nieuwe site en dat het ervoor zal zorgen dat je met Access Consciousness kunt omgaan op een nieuwe, gemakkelijkere manier. We zijn erg blij dat we de site kunnen openstellen voor de wereld!

Wat is er werkelijk nog meer mogelijk?

 

NEEM EENS EEN KIJKJE!
Als je er klaar voor bent om de nieuwe site te gaan ontdekken, ga er dan gewoon eens heen en kijk eens rond!
Hier zijn alvast drie van onze nieuwe favoriete pagina’s:

All Of Life Comes To Us With Ease Joy And Glory

[:]

december, 2018

05nov(nov 5)21:0017dec(dec 17)21:45Joy of Business - Nederlandstalige boekenclub

15nov(nov 15)08:3014jan(jan 14)09:003 Maanden LEVEN - Online Programma

07dec(dec 7)09:3010(dec 10)18:00Access Foundation Class - Den Haag

X