[:nl]

I am Proud Presenter of Kangenwater!

Een van mijn ‘geheimen’ om mijn lijf en leven LICHT, fit en zuiver te houden is… Kangenwater.
Het is magisch licht, voedend voor mijn lijf en heerlijk om te drinken.
Ik start er niet alleen mijn dag mee, ik drink het heel de dag door, voor, tijdens en na het sporten en als het even mogelijk is schenk ik het ook tijdens mijn trainingen omdat het in mijn ervaring ontzettend bijdraagt aan meer lichaamsbewustzijn en gezondheid, van binnenuit.
Ik ben FAN, en ik wil niet meer zonder mijn Kangenwater en apparaat. Hopelijk kan dit ook veel betekenen voor jouw lichaam en leven!
Wat het exact is, doet en wat het anders maakt dan andere waterzuivering machines en gealkaliseerd water kan je hieronder lezen.
Wat is er nog meer mogelijk met dit magische water?
Merlijn

Change your water… Change your life!

Ons lichaam bestaat grotendeels uit water, maar liefst 75%. 

Water is de transporteur van alle energie die door jouw lichaam stroomt en water is essentieel voor de aanvoer van voedingstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast is water een informatiedrager die aan de hand van energie in structuur- en vorm kan veranderen. Denk hierbij aan de waterkristallen van dhr. Emoto. 

Kangenwater heeft zowel op wetenschappelijk als energetisch niveau een enorme bijdrage aan het bekrachtigen van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

‘Kangen’ betekent in het Japans ‘terug naar de bron’, zoals de natuur het bedoeld heeft. Het gaat over water in zijn puurste en heilzaamste vorm. Over de hele wereld bestaan ‘geneeskrachtige waterbronnen’ op unieke locaties. Op deze plaatsen leven mensen niet alleen langer, maar leiden ze ook een vitaler leven. De Hunza’s uit Noord Pakistan hebben een levensverwachting van meer dan 100 jaar en leven in goede gezondheid. Uit onderzoek kwam naar voren dat het lokale water dat de Hunza’s drinken een unieke structuur en samenstelling heeft en dat juist dit water voor een groot deel verantwoordelijk is voor het lange en gezonde leven van deze mensen.

Feitelijk is Kangenwater een nagebootst natuurproduct dat juist die bijzondere eigenschappen bevat. De drie belangrijkste gezonde eigenschappen van gletsjerwater zijn: Antioxiderend (-ORP), Micro geclusterd en Alkalisch.

1. Antioxidanten waarden 

Een positieve (+) ORP geeft de aanwezigheid aan van vrije radicalen die elektronen
‘stelen’. Oxidatie / versnelde veroudering van het lichaam.
Een negatieve (-) ORP geeft de aanwezigheid aan van extra elektronen, die fungeren als anti-oxidanten. Antioxidatie / vertraagde veroudering van het lichaam. 

 

2. Micro-geclusterd 

We weten allemaal dat water H2O is, maar water leeft in verschillende structuren en clusters of maten. “Gewoon” water bestaat uit 15 tot 20 moleculen per cluster. Kangenwater heeft na het ionisatieproces meestal 6 moleculen per cluster (hexagonaal). Dit maakt dat als je het kangenwater heel erg licht voelt als je het drinkt. Het wordt vrijwel direct opgenomen in het lichaam en haar cellen, zonder een zwaar gevoel te geven op de maag.

Geherstructureerd, geïoniseerd water hydrateert het lichaam waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen en in balans kan brengen. Kangen Water is geherstructureerd en heeft een hexagonale structuur. 

3. Alkalisch 

De zuurgraad wordt uitgedrukt in pH. De schaal loopt van 1 tot en met 14, waarbij 7 neutraal is. Boven de pH 7 is een vloeistof alkalisch, eronder is het zuur. De pH-waarde van het bloed bij een gezond mens varieert tussen 7,35 en 7,45, waarbij pH 7,365 ideaal is. Veranderingen in de pH van het bloed buiten dit bereik resulteren in onomkeerbare beschadiging van cellen. Chronische verzuring kan leiden tot gezondheidsproblemen daar we volledig alkalisch geboren worden en in het process van veroudering verzuren. 

Kangenwater heeft een pH-waarde van pH 8,5 tot pH 9,5 en bevat veel mineralen waardoor zure afvalstoffen in het lichaam geneutraliseerd worden. Hierdoor wordt ook de pH-waarde van het bloed in balans gebracht. Het drinken van Kangenwater verbetert de hydratatie van onze cellen en zorgt ervoor dat de benodigde mineralen en voedingsstoffen in de cellen worden opgenomen en zure afvalstoffen worden afgevoerd. Veel kraan- en flessenwater, ja ook flessenwater, hebben een zure pH-waarde en beschikken niet over de benodigde, geioniseerde mineralen en hebben daardoor niet de ontzurende eigenschappen zoals Kangenwater dat wel heeft. 

 

Kortom: anti-oxidant, micro-geclusterd, alkalisch; de drie unieke eigenschappen van het Kangen Water zorgen voor vitale, gezonde cellen!

Water is leven.

Voor meer informatie vul hier je gegevens in.

 

Naam

E-mail

Telefoon

Wat wil je weten?

Wil je liever even bellen? Mijn Kangen compagnon Elenoor Meijer staat je graag te woord!
Telefoon: 06-17198765

Het Apparaat 

Het Kangen Water wordt gemaakt door het ionisatie apparaat van Enagic®, dat heel eenvoudig wordt aangesloten op de kraan. Kraanwater gaat eerst door een actief koolstoffilter, waarbij het filter onzuiverheden, zware metalen en eventuele pesticiden en hormonen uit het water filtert. 

Belangrijke mineralen, die ons lichaam nodig heeft, zoals magnesium, calcium, natrium en kalium worden niet gefilterd en blijven in het water aanwezig. Na de filtering stroomt het water over zeven met platina gecoate titanium platen. Deze ionisatieplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze het label ‘Medical Grade’ hebben gekregen. Op de platen staat een elektrische lading van 230 watt. Het gefilterde kraanwater stroomt over deze platen. Het ionisatieproces zorgt ervoor dat het water in zuur en alkalisch water wordt gescheiden. Het alkalische water heeft sterke anti-oxidatie eigenschappen en is na de ionisatie micro- geclusterd. 

Het Enagic Kangen Water apparaat heeft diverse kwaliteitscertificaten gekregen zoals ISO 9001, ISO 14001 en de Gold Seal Certification van de Water Quality Association. In Japan is het apparaat erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en door de Japanse Associatie voor Preventieve Geneeskunde. De Enagic ionisatie apparaten hebben een levensduur van 20 jaar en langer! 

Overige producten 

Anespa 

Naast het Kangen water apparaat is er ook een Anespa Douche systeem verkrijgbaar. Dit kan direct op je douche aangesloten worden en zorgt voor heerlijk zacht water door de mineraal filters. 

Ukon 

Zeer bijzonder samengesteld Kurkuma Supplement. Voor meer informatie neem contact op. 

 

Wat zeggen dokters over Kangen Water?

Een uitgebreide presentatie door Dr. Barry Awe

Dr. Barry Awe over wat voor krachtig effect Kangen water op het lichaam heeft

[:]