Global Access Bars Day – Scheveningen2022-01-14T14:16:08+02:00

BEGIN 2022 MET EEN OPGERUIMD HOOFD ZODAT JE JOUW BESTE JAAR TOT NU TOE KAN CREËREN

ZATERDAG 15 JANUARI VAN 10:00 TOT 22:00 IN SCHEVENINGEN

Welkom op de 9e Global Access Bars Day, LIVE in Scheveningen!

Kom een Access Bars Proefsessie ontvangen of uitwisselen met andere Bars Practitioners aan de kust van Scheveningen, samen met Merlijn & Creatie groep, Sergio, Renée en vast nog meer die aan zullen sluiten om deze dag tot een mooie gelegenheid te maken.

Deze dag is geheel toegewijd aan het vieren van de mogelijkheden van Access Bars, een behandeling met zachte aanraking van punten op het hoofd die voor miljoenen individuen verandering gecreëerd heeft.

Vanaf 17:00 zal de Livestream vanuit Houston aan staan in de studio en overdag zal er andere content spelen rondom Access Bars!

ERVAAR DE MEEST ONTSPANNENDE, ONT-STRESSENDE, WELZIJNS-TECHNIEK DIE JE OOIT HEBT MEEGEMAAKT

Merk je dat je in reactie schiet op de kleinste dingen? Kan je jouw hoofd en gedachten niet uitzetten, wat je ook probeert? Voel je jezelf gestresst, moe, angstig, nerveus or bezorgd?

Wat als er een manier is om de ruis in je hoofd te verminderen zonder uren te mediteren of in je eentje boven op een berg te zitten?

ACCESS BARS® INTRODUCTIE

Merlijn & Team, Sergio, Renée en Access Consciousness® nodigen je graag uit om een uur proefsessie te ervaren van Access Bars, een behandeling met lichte en zachte aanraking op het hoofd.

Iedereen kan deze stress verlichter gebruiken. Kom gerust langs als je gestresst bent, stress merkt of gewoon je hoofd wilt ontspannen op een andere manier.

Aanmelden is vereist! Lees verder!

BEGIN 2022 MET EEN OPGERUIMD HOOFD ZODAT JE JOUW BESTE JAAR TOT NU TOE KAN CREËREN

Ben je niet in staat om naar Scheveningen te komen?

Bekijk meer over alle Events die landelijk en wereldwijd plaatsvinden EN hoe je ONLINE kan deelnemen aan de Livestream vanuit Houston!

LEES HIER ALLES

DEELNAME MOGELIJKHEDEN IN SCHEVENINGEN

Access Bars Taster Sessie – 1 uur

Een uiterst geschikte manier om kennis te maken met Access Bars.
Tijdens het Global Access Bars Event is jouw kennismakingsprijs voor een 60 minuten Access Bars Taster slechts €30,- dit is cash ter plekke te voldoen

Access Bars Uitwisseling – 1 dagdeel (of langer)

Vereist is dat je zelf Access Bars geleerd hebt en kunt geven om tijdens een Access Bars ‘Swap’ te geven én ontvangen.
Jouw bijdrage voor deelname aan een Access Bars Uitwisseling is €15,-  ook dit is cash ter plekke te voldoen

BOEK HET TIJDSSLOT DAT VOOR JOU WERKT!

Voor de helderheid hebben we verschillende mogelijkheden en tijdsloten in het aanmeldformulier opgenomen waaruit jij kunt kiezen. Als je langer wilt blijven én er plek is in het volgende tijdsslot, dan kan dit natuurlijk gewoon 🙂

Zaterdag 15 Januari

10:00 – 13:30
13:30 – 17:00
17:00 – 21:00

of ‘op de bonnefooi’ zonder afspraak! – Meld je hiervoor wél aan ivm. locatie gegevens!

Wil je langs komen voor een taster sessie of uitwisseling zonder tijdsindicatie aan te geven? Weet wel dat het kan zijn dat er geen tafel op het moment beschikbaar is wanneer je binnenkomt op een willekeurig moment. Even een praatje maken en meedeinen op de energie in de ruimte is natuurlijk gewoon mogelijk.

Er zijn koffie, thee, versnaperingen, Access boeken om je in te verdiepen en zodra er een tafel óf iemand die jou Bars kan geven vrij is, kan je plaats nemen!

Exacte Locatie gegevens ontvang je na aanmelding!

Wil jij graag Access Bars ervaren…?

BOEK JOUW 1 UUR TASTER SESSIE

Het enige wat je hoeft te doen is te verschijnen en ontspannen

AANMELDEN PROEFSESSIE
AANMELDEN PROEFSESSIE

Heb jij een Access Bars Class gedaan?

KOM UITWISSELEN MET ANDEREN

Het enige wat je hoeft te doen is te verschijnen en ontspannen

AANMELDEN UITWISSELING
AANMELDEN UITWISSELING

HEB JE VRAGEN?

E-MAIL ONS!

Meer lezen over Access Bars…?

Over Merlijn

Certified Facilitator | Performing Artist | Best-selling Author

Merlijn heeft altijd al een kracht gehad om verandering teweeg te brengen. Met zijn achtergrond in de creatieve podiumkunst is het toneel altijd een plek geweest waarvan hij de wereld kan inspireren.

Zijn krachten liggen in energie transformatie, op natuurlijke wijze de spanning uit lichamen halen, het laten veranderen van vaste en diepgewortelde oordelen en zijn cliënten te versterken om met gemak hun leven te navigeren met alle energieën die daar dagelijks bij komen kijken. Sinds 2011 is hij actief werkzaam met de Access Consciousness™ tools en hij is ook veel gevraagd facilitator voor zorg- en medische professionals, lichaamswerkers en andere coaches.

Merlijn is niet de enige bijdrager aan zijn werk. Miss Magic Merlot – zijn Drag persona – draagt bij op een minder serieuze en meer experimentele, creatieve en expressieve manier en brengt de vreugde en het plezier nog meer tot leven.

Zijn cliënten hebben depressie en langdurende lichaamspijnen weten te veranderen, en oude of acute blessures kunnen helen. Ook hebben velen veel geleerd om hun eigen lichaam en leven te omarmen én ontvangen.

Ga naar de bovenkant