Ontvangen – Clearing AvondOntvangen – Clearing Avond2016-02-28T00:28:48+00:00

Ontvangen Generic

Seks, Geld en Oordelen, kan jij ze Ontvangen…?

Wat als je geen reactie hoeft te hebben op oordelen? Wat als seks een bijdrage is? Wat als geld niet slecht is?
Hoe zou het zijn om zelf geen oordelen te hebben? Hoe zou het zijn om seks niet als iets verkeerds te zien? Hoe zou het zijn om plezier te hebben met geld?

Zou jij dat willen? Zou dat jouw leven makkelijker maken? Vrijer? Plezieriger?

Wat als het hebben of niet hebben van seks, geld en oordelen slechts een keuze is? Wat als het gemakkelijk kunnen ontvangen van seks, geld en oordelen slechts een keuze is?

Zou jij het dan kiezen?

Als je blij wordt van dat idee, als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, of als je volmondig ‘ja!’ hebt geantwoord op de laatste vraag, dan is deze clearing avond iets voor jou!

Met behulp van de Access Consciousness® technieken zal Merlijn Wolsink een Clearing Avond verzorgen. Dit houdt in dat we blokkades die ons tegenhouden om geld, seks en oordelen met gemak te kunnen ontvangen gaan opruimen, om ruimte te maken voor een nieuwe kijk op de onderwerpen.

En ben jij ECHT welwillend meer te ontvangen…? Dan maak je kans op de HOT-Seat voor 1 op 1 clearing ter plekke!

Het is makkelijk en het werkt.

Verander jij jouw leven met gemak?

Iedereen is welkom.

Toegankelijk voor iedereen!

Tijd: ±19:30 – ±21:30 – Korter of langer is mogelijk, tot maximaal 4 uur.
Investering per persoon: ±€35,- Prijzen variëren met de duur van de avond. Prijs is meestal inclusief thee, koffie, water, snacks en digitale opname van de avond

Vragen? Neem contact op!
Tel: + 31 (0) 6 47510440 E-mail: merlijn@handsonaccess.nl

Zelf een avond workshop of Intro organiseren?

Wie is Merlijn?

Merlijn Wolsink 2016Merlijn Wolsink is coach, trainer en body worker, professioneel danser en Access Consciousness® Certified Facilitator.
Merlijn geeft een variëteit aan trainingen en workshops.

Als danser, zanger en supervisor was hij zowel op als achter het toneel werkzaam bij verschillende theatershows in binnen- en buitenland en  als gastdocent geeft hij geregeld les aan verschillende dans- en theater vakopleidingen. In 2007 kreeg hij een Fulbright Award en verschillende beurzen om dans en theater in de VS te gaan studeren.

Merlijn is bekend om zijn bekwaamheid met het menselijk lichaam en diens energiehuishouding. Zijn ruim 15 jaar professionele praktijk ervaring raakt meerdere vlakken. Sport, beweging, dans, praktisch energie werk, samenwerking van lichaam en geest, stretching, pijn en blessure preventie, verzorging en herstel.

In zijn werk en trainingen streeft Merlijn naar een heldere, praktische en bewuste samenwerking van lichaam en geest en gebruikt naast zijn eigen kennis en waarneming de Access Consciousness® tools om de verandering en vooruitgang te versnellen en te vergemakkelijken, om meer mogelijkheden te faciliteren en prestaties te verbeteren.

“Alles in Access Consciousness® is ontworpen om meer te ontvangen van alles in het leven. Ontvangen is iets wat waar iedereen toe in staat is, iets wat ons van kleins af aan dynamisch afgeleerd wordt en iets wat we meestal dynamisch weigeren. Ontvangen is vaak een spier die men wat moet versterken, versoepelen en opnieuw moet leren kennen.

Hoe welwillend ben jij om te ontvangen…? De Access Tools kunnen daarin werken als magie…

Wat is er NU mogelijk? Is het NU de tijd om meer te gaan ontvangen? Wat als het ontvangen van wat dan ook, veel verder dan dat je zou denken? Het is super interessant wat Seks, Geld en Oordelen daarin met elkaar te maken hebben!

En, wat weet jij al WEL over ontvangen wat je denkt niet te weten…?” – Merlijn

december, 2018

05nov(nov 5)21:0017dec(dec 17)21:45Joy of Business - Nederlandstalige boekenclub

15nov(nov 15)08:3014jan(jan 14)09:003 Maanden LEVEN - Online Programma

07dec(dec 7)09:3010(dec 10)18:00Access Foundation Class - Den Haag

X