Merlijn Wolsink

GRATIS Talk To The Entities meertalige Introductie Tele-Call

GRATIS Talk To The Entities meertalige Introductie Tele-CallGRATIS Talk To The Entities meertalige Introductie Tele-Call. Komende dinsdag 25 februari – 18:00 uur Nederlandse tijd

Welkom! Je bent van harte uitgenodigd voor de allereerste Talk To The Entities Inroductie Tele-Call met Shannon O’Hara, live vertaald naar het Nederlands door Merlijn Wolsink.

Dit is de eerste keer dat TTTE in 13 verschillende talen tegelijkertijd over de gehele wereld beschikbaar zal zijn. Wat voor magie kunnen we creëren?

Talk To The Entities is een gespecialiseerd trainingsprogramma van Access Consciousness® dat jouw verhouding met en begrip van de geestenwereld totaal zal laten revolutioneren.

Kom luisteren om het stigma en de dichtheid rondom de geestenwereld te veranderen en toegang te krijgen tot een totaal andere mogelijkheid, voor jou en voor alle levens die jij aanraakt.

Heb jij interesse om deze mogelijkheid te verkennen?

Kom jij uitvinden wat hoe waar powerhouse Shannon O’Hara kan bijdragen aan jouw bewustzijn en aan waar jij je waarschijnlijk al heel lang onbewust bewust van bent?

25 februari @ 18:00u (6:pm) Centrale Europese Tijd

Meld je aan via deze link: http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=41496

In bel informatie krijg ontvang je als we het event naderen!

Over Shannon O’Hara

Shannon O'HaraHallo, mijn naam is Shannon O’Hara en ik zie en praat met geesten (onder andere). Ik was mijn hele leven al anders en ik ben me hier mijn leven al bewust van geweest. De afgelopen 10 jaar heb ik mensen en entiteiten naar meer bewustzijn en keuze met elkaar gefaciliteerd.

Geesten zijn echt; ze zijn om ons heen, de hele tijd. Ze spelen een grote rol in ons leven en wij zelf zijn ook entiteiten. Wanneer je lichaam sterft zul je niet eeuwig verdwijnen in een leegte van het niets, maar veranderen.

Hoe bewust en welwillend ben je nu op dit moment om jezelf te kennen? Omdat je nog steeds jezelf zal zijn aan de andere kant?

Niet alle wezens zijn bewust alleen maar omdat ze geen lichaam hebben. In feite zijn veel entiteiten zich er niet eens bewust van dat hun lichaam gestorven is. Veel entiteiten vereisen simpelweg om erkend te worden, of om geklaard te worden of verteld dat ze kunnen gaan.

En er zijn andere entiteiten die iets te geven en bij te dragen hebben aan velen van ons, als wij bereid zijn het te ontvangen.

Talking To The Entities – Praten met de Entiteiten gaat over het creëren van meer bewustzijn voor ons aan deze kant en voor diegenen van de andere kant. Het gaat erom te verduidelijken wat onduidelijk is en de mensen te versterken die ervoor kiezen om te weten dat ze niet hun hele leven bang of verward hoeven te zijn door wat hen verteld is, of door de incorrecte informatie die zijn gekregen hebben.

Wat als je meer weet en bent dan je ooit bereid was te erkennen? Wat als het openen van de deur naar het praten met de entiteiten niet eng was, maar versterkend voorbij aan je stoutste dromen?

Wat als je de wereld kan veranderen door gewoon jezelf te zijn? Is het nu de tijd?

Meld je aan via deze link: http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=41496

Merlijn’s testimonial voor Shannon O’Hara:

Meer informatie over hoe entiteiten invloed kunnen hebben op jouen psychologische en fysieke welzijn!